STATUA MELANIJE TRAMP U RODNOJ SLOVENIJI: Stanovnici besni: Ne liči na nju, liči na Štrumfetu

Tanjug

subota, 06. 07. 2019. u 07:29

СТАТУА МЕЛАНИЈЕ ТРАМП У РОДНОЈ СЛОВЕНИЈИ: Становници бесни: Не личи на њу, личи на Штрумфету

AP Photo

Prva dama SAD Melanija Tramp počastvovana je drvenom statuom u prirodnoj veličini u blizini grada Sevnice u Sloveniji gde je odrasla
Prva dama SAD Melanija Tramp počastvovana je drvenom statuom u prirodnoj veličini u blizini grada Sevnice u Sloveniji gde je odrasla, ali lokalni stanovnici kažu da ta statua predstavja “sramotu”.

Prvu statuu Melanije Tramp u rodnoj zemlji osmislio je američki umetnik Bred Dauni i unajmio lokalnog umetničkog drvodelju Alesa Zupevca, poznatog kao Maksi da je izradi i postavi pored reke Save.

Statua uopšte ne liči na prvu damu, ali, kako navodi ITV, bar je haljina u pravoj boji, svetlo plavoj, kao i ona u kojoj se Melanija pojavila na predsedničkoj inauguraciji Donalda Trampa.

Crte lica izgledaju kao da ih je nacrtalo dete, izraz lica je namrgođen, a oblici tela nedefinisani. Statua “maše” levom rukom.

Lokalni stanovnici, iako ponosni na najpoznatiji eksponat u gradu, uopšte nizu zadovoljni sličnošću statue sa melanijom Tramp.

“Uopšte ne liči na Melaniju. Liči na Štrummfetu. To je sramota”, rekao je jedan od stanovnika koji su se okupili na orkrivanju statue.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Статуа.Лик

29.08.2019. 03:20

Можда немају прави вајара,има Србија колико оћеш,шаљемо одмах за нашу Меланију.