PORUKA PRVOG ČOVEKA ATLAS GRUPE PREDSEDNIKU CG: Milo dobro zna šta je u plavoj torbi

I. D. S.

četvrtak, 20. 06. 2019. u 14:42

ПОРУКА ПРВОГ ЧОВЕКА АТЛАС ГРУПЕ ПРЕДСЕДНИКУ ЦГ: Мило добро зна шта је у плавој торби
Poruka prvog čoveka "Atlas grupe" predsedniku Crne Gore. Knežević: Nema sumnje šta je u velikoj, plavoj torbi

PRVI čovek "Atlas grupe" Duško Knežević iz Londona je reagovao na izjavu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića u kojoj tvrdi da ne postoji snimak na kom se vidi da od njega uzima torbu punu novca. Knežević je još ponovio da poseduje takav snimak, da je toga svestan i Đukanović, te da za objavljivanje čeka najpogodniji čas.

- Neka Đukanović živi u uverenju da snimka nema. Tako mu verovatno lakše prolaze dani dok snimak ne bude objavljen. A biće objavljen u trenutku za koji procenim da će biti najpogodniji za njegov politički kraj. On veoma dobro zna da snimak postoji, da se sve dobro vidi, uključujući i to kada ja u torbu, koju odnosi, stavljam novac. Tako da nema sumnje šta se nalazi u velikoj, plavoj NBA torbi. Oni koje je slao da me odobrovolje su mu preneli šta sam im rekao, ako su imali hrabrosti da mu kažu šta su videli. Verovatno ga je i nekoliko stranih državljana, koji su imali prilike da pogledaju snimak, upoznalo sa detaljima - naveo je Knežević.

Pročitajte još - KNEŽEVIĆ ŠIROKE RUKE: Objavljen snimak o uručenju novca za izbornu kampanju DPS-a 2016. godine (VIDEO)

Knežević tvrdi da se bliži kraj "pljačke, svađanja i rušenja Crne Gore, jer je Đukanović uhvaćen na delu".

- Znam šta su sve spremni da urade da sramota gospodara ne izađe na videlo. Imam odgovor na svaki njihov korak. Oni neće imati odgovor na moje korake. Đukanović pominje adrese koje deluju protiv njega, a koje stoje iza mene. Neka kaže koje su to adrese, pošto smo za neke adrese decenijama radili različite zajedničke projekte - rekao je Knežević, dodajući da će javnost o svemu tome upoznaju kada to prestane da bude državna tajna.

NIČIJA VILA

KNEŽEVIĆ je ponovo pozvao Đukanovića da kaže čija je "ničija vila" ispod Gorice, dodajući da ukoliko ne može on, odgovor može dati bivši gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša, koji je, kako tvrdi, upoznat sa svim, pa i sa načinom na koji je ta kuća legalizovana. Od Đukanovića traži i da pojasni svoju ulogu u aferi "Telekom", kaže istinu o A2A, kao i o "dilu" sa Berluskonijem.FIKTIVNA TRGOVINA

AKO je čist, neka otvori svoj kastodi račun preko kojeg je pravio fiktivne trgovine, prodajući akcije Prve banke na berzi po ceni koja je višestruko veća od realne. Pošto je pošten, neka pozove tužilaštvo da utvrdi činjenice o tim transakcijama, kojima je svoj formalni prvi milion iz Pireus banke iz Londona pretvorio u više miliona. Najzad, neka i on i tužilaštvo kažu kako misle da bez mog svedočenja pravosudno zatvore aferu "Koverta", koja je zvanično ušla u izveštaj EU, poručio je Knežević.


Komentari (6)

Perica Iz Varosi

20.06.2019. 18:09

То је само оно што је камера снимила ,а колко је тек узео што камере нису снимиле !!!!!!!!!

Crni Gruja

20.06.2019. 20:02

Objaviće Duško snimak kad Milo završi Englezima prljave poslove na Balkanu i kada odluče da ga puste niz vodu.