Milo u Beranama nepoželjna osoba

M. S.

nedelja, 16. 06. 2019. u 22:55

Мило у Беранама непожељна особа

Goran Kiković Foto: Privatna arhiva

Srpska narodna odbrana Vasojevića i Limske doline protivi se poseti Mila Đukanovića Beranama, najavljenoj za ponedeljak

Milo Đukanović, ''veliki mag'' i ''obnovitelj NVO CPC'', u ponedeljak će kako je najavljeno boraviti u Beranama na izbornoj konvenciji lokalnog odbora DPS. Za Srbe u Beranama, Milo Đukanović nije dobrodošao gost i osoba je non grata.


Pročitajte još: Amfilohije opleo po predsedniku Crne Gore: Otima od crkve imovinu da bi je dao mafiji... E neće moći!


Ovo je u nedelju veče saopštio potpredsednik SO Berane i predsednik Srpske narodne odbrane Vasojevića i limske doline Goran Kiković.


- Poseta Mila Đukanovića Beranama u vremenu najavljene otimačine naših svetinja u Crnoj Gori je u najmanju ruku provokacija poslednjeg evropskog dikatatora i otimača svetinja SPC u pokušaju, koji će uskoro otići u političku prošlost. Svo zlo u Beranama i Crnoj Gori u proteklih 30 godina doneo je kriminalni klan predvođen ovom individuom, zato ga iskreni beranski Srbi ignorišu i preziru. Ovom prilikom očekujemo od delegata DPS iz Berana da ga izvižde i proteraju sa konvencije, jer je i njih unizio kada je pozvao na otimanje svetinja i kada je unizio lokalni DPS, koji u organima države Crne Gore, nema ni jednog funkcionera ove stranke iz Berana. Zato očekujemo da zatražite od Mila da uhapsi raspopa Miraša Dedejića, koji hoće da juriša na pravoslavne crkve i manastire u Crnoj Gori, kaže Kiković, koji poručuje članovima DPS: Budite prvi u Crnoj Gori koji ste rekli ne diktatoru Milu, kao što ste rekli ''ne'' njegovom najbližem saradniku i ideologu DPS Svetozaru Maroviću, nekadašnjem kordinatoru DPS za Berane, koji je priznao na sudu da je bio jedan od vođa kriminalne grupe koja je zajedno sa Milom Đukanovićem pljačkala Crnu Goru.


Pročitajte još: Marković: Đukanović uradio ono što su hteli Tači i Haradinaj, vlast CG zaboravlja da su državu osnovali sveci SPC


- Milo je nepoželjan u Beranama, jer je unizio Crnu Goru koja je pod njegovom dirigentskom palicomn priznala lažnu državu Kosovo, uvela sankcije bratskoj Rusiji, našem vekovnom prijatelju i dobrotvoru, za saveznika odabrao NATO savez koji je sejao smrt na našim prostorima i ubijao decu, žene i starce. Njegova vlast je udarila na srpski jezik i ćirilično pismo i evo na kraju juriša da otme naše najveće svetinje crkve i manastire Srpske pravoslavne crkve. Onda nema moralno pravo za sve zlo što nam je uradio da srdačno dočeka niti jedan Vasojević i Beranac Mila Đukanovića, koji je sve one koji nesu uz njega pretvorio u građane drugog reda. Zbg toga smo ubeđeni da ovako kao i mi razmišljaju i naši sugrađani iz lokalnog DPS, i oni će mu na unutarstranačkim izborima u Beranama, sutra jasno reći ''NE'' i ne samo njemu već i ovakvom DPS i politici koju vodi i vratiti se na pravi Božji put sa svojom braćom da branite svoje srpske svetinje i eparhiju Budimljansko-nikšićku i njeno sedište drevni manastir Đurđeve stupove, koje su podigli sveti Nemanjići, kaže se na kraju reagovanja Srpske narodne odbrane Vasojevića i limske doline.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)