Cetinjanin Bogdan Milić ubijen je dok su dve osobe ranjene u pucnjavi koja se dogodila u utorak oko 17 časova na Cetinju.

Prema prvim informacijama na njega je, dok je sedio ispred kafića "Portun", pucano iz automobila u pokretu.

Milić je preminuo na putu ka Kliničkom centru Crne Gore.

Pročitajte još - SUĐENjE ZA UBISTVO NEMANjE MEDINA: Presuda krajem marta

Vladimir Ulama i Darko Mijović oslobođeni su ranije ove godine od optužbe da su na podmukao način ubili Nemanju Medina iz Petrovca, 8. jula 2016. godine.

Milić je ranije ove godine oslobođen optužbi da je pomogao počiniocima ubistva Nemanje Medina iz Petrovca, 8. jula 2016. godine, nakon izvršenog krivičnog dela.

foto S.Đokić


Vladimir Ulama i Darko Mijović oslobođeni su optužbe da su na podmukao način ubili Medina.

POLICIJA TRAŽI DVE OSOBE

Posle pravog masakra na Cetinju u kojem je jedna osoba ubijena, a tri ranjene službenici Uprave policije – Odeljenja bezbednosti Cetinje, zajedno sa službenicima Centra bezbednosti Podgorica i nadležnih sektora, intenzivno rade na rasvetljavanju ovog krvavog događaja.

- Policija zbog ovog događaja potrazuje dva lica. Četiri lica, B.M (37), D.V (33), G.V (48) i M.V (48) iz Cetinja, zadobila su povrede od vatrenog oružja oko 17,10 casova ispred lokala Portun, u Bulevaru Crnogorskih junaka u Cetinju. U pravcu ova četiri lica hice iz vatrenog oružja ispalila su dva lica za kojima policija traga. Povredjena lica su hospitalizovana u zdravstvenoj ustanovi gdje je B.M. podlegao povredama. O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilastvu u Podgorici. Na licu mesta se vrši uviđaj. Policijske aktivnosti na pronalasku navedena dva lica i rasvetljavanju krivičnog dela su u toku, saopštila je Uprava policije Crne Gore povodom nečuvene tragije na Cetinju.


foto S.Đokić
foto S.Đokić