Protest Za nezavisnost od koverti

I. D. S.

21. 05. 2019. u 07:52

Протест За независност од коверти

Foto Fejsbuk

Protest pokreta "Odupri se" u Podgorici. Jedan od organizatora, Džemal Perović očekuje podršku svih slobodnih građana koji žele nezavisnu državu bez koverti, organizovanog kriminala i korupcije

GRAĐANSKI pokret "Odupri se", kako je najavljeno ranije, održaće u utorak u 20 časova novi protest ispred zgrade Skupštine u Podgorici.

Pročitajte još: PROTEST "ODUPRI SE - 97000": Građani Kaznića "osudili" na doživotnu

Jedan od organizatora, Džemal Perović je kazao da je protest nazvan "Za nezavisnost od koverti", te da očekuje podršku svih slobodnih građana koji žele nezavisnu državu bez koverti, organizovanog kriminala i korupcije.

Pročitajte još: ODRŽAN PETI PROTEST "ODUPRI SE 97.000": Nezadovoljni građani uzvikivali "Mi smo država" (FOTO)

- Očekujemo da rame uz rame sa građanima budu svi oni potpisnici koji su svojim političkim i moralnim kredibilitetom garantovali da će se zalagati za realizaciju principa i ciljeva iz sporazuma o budućnosti. Političke razlike među njima su normalne i razumljive, ali ovo je trenutak da se zna ko je jasno za rušenje ovog korumpiranog režima - poručio je Perović.

Kako su saopštili iz pokreta, od borbe za slobodnu Crnu Goru neće odustati i to sa svim onima "koji prepoznaju važnost aktivnog učešća u promenama".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije