TRAGEDIJA KOD SKOPLjA: Pet žrtava u sudaru automobila i kamiona (FOTO)

M. Stančić

sreda, 15. 05. 2019. u 12:30

ТРАГЕДИЈА КОД СКОПЉА: Пет жртава у судару аутомобила и камиона (ФОТО)

Mesto nesreće Foto: Libertas

Nesreća se dogodila u 23,40 časova, na bulevaru „Boris Trajkovski“, pred naseljem Dračevo
SKOPLjE

OD STALNOG DOPISNIKA

Pet osoba je poginulo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak pred ponoć kod naselja Dračevo na periferiji Skoplja, u direktnom sudaru kamiona „Mercedes“ javnog preduzeća „Komunalna higijena“ za prikupljanje smeća i putničkog automobila marke „Reno 5 kampus“, potvrđeno je iz MUP-a Severne Makedonije.


Pročitajte još:Voz ubio čoveka kod Sombora

Svih pet žrtava, tri muškarca i dve žene, stradali su u Renou – vozač J.P. (43) i saputnici S.N., A.T. (54), E.T.(37) i I.A.(40) svi iz Skoplja.

Nesreća se dogodila u 23,40 časova, na bulevaru „Boris Trajkovski“, pred naseljem Dračevo, kako je precizirano iz MUP-a, u sudaru kamiona marke „Mercedes“ skopskih registarskih oznaka i putničkog vozila „Reno 5“ takođe skopske registracije.


Pročitajte još:Sudar pet vozila kod Majura, troje povređenih


Dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Skoplju posle izvršenog uviđaja na mestu teške nesreće naredio je obdukciju tela poginulih i saobraćajno tehničko veštačenje kako bi se utvrdili razlozi udesa.

Prema prvim saznanjima sa uviđaja, nesreća se dogodila dvadesetak minuta pre ponoći, kada je vozač „Renoa“, iz neutvrđenih razloga, vozilom prešao na levu kolovoznu traku bulevara i direktno se sudario sa kamionom za prevoz smeća. U strahovitom udesu, poginulo je svih pet osoba u „Renou“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije