SINOVI UBIJENOG KOTORANINA: Obraz ćemo sačuvati, svako zna šta mu je činiti (FOTO)

V. K.

23. 04. 2019. u 11:35

СИНОВИ УБИЈЕНОГ КОТОРАНИНА: Образ ћемо сачувати, свако зна шта му је чинити (ФОТО)
Jovan Vukotić trenutno izdržava kaznu zatvora u Beogradu, a Ivica je u bekstvu. Veselin Vukotić je ubijen minule subote U 20.45 sati na parkingu ispred apartmana "Vukotić"

PODGORICA - Jovan i Ivica Vukotić, sinovi ubijenog Veselina, oprostili su se od oca u čituljama.

- Ponestalo mi je reči! Nismo stigli da se oprostimo pred tvoj večni odlazak na junačko Čevo. Tvoja smrt danas je probudila ono što sam godinama umirivao u sebi. Svako zna šta mu je činiti. Obraz ćemo sačuvati kako si nas učio celog života, a život je prolazan - navodi sin Jovan, koji trenutno izdržava kaznu zatvora u Beogradu.

- Moram da te pozdravim poslednji put na ovakav način, Oče moj, uzdanice, dobročinitelju, junače moj!!! Zapamti da nas niko ne može razdvojiti nikad. Počivaj mi u našem miru Čevskom sa braćom svojom!" - piše Igor, koji je u bekstvu.

PROČITAJTE JOŠ - PUCNjAVA U KOTORU: Ubijen Veselin Vesko Vukotić, otac "škaljaraca"

Veselin Vukotić je ubijen minule subote U 20.45 sati na parkingu ispred apartmana "Vukotić", koji su u njegom vlasništvu, gde je živeo. Ubica je, kako se priča, na glavi nosio kačket, i u Vukotića ispali osam smrtonosnih hitaca u predelu grudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Miki

23.04.2019. 12:52

Ma kakav obraz? Vama je mesto u zatvoru dozivotno. Da imate obraz ne biste trovali drogom.

Milorad

23.04.2019. 17:06

Kakvi ste vi kriminalci kada ste više u zatvoru nego napolju ?Glupani se istrebili među sobom.Zajedno rade a jedni drugima kradu. Tipično Montenegrinsko , čast obraz i poštenje, a prodali bi rođenu majku za Armani gaće.Komedija za mase , klasični praznoglavi idioti.