U Kotoru od sinoć vlada opsadno stanje zbog ubistva Veska Vukotića, oca vođa "škaljarskog klana", prenose crnogorski mediji.

Podsećamo da je Vukotić ubijen sinoć ispred svoje kuće u 20.45 sati kada je nepoznati mladić ispalio nekoliko hitaca u njega i pobegao.

Policija je odmah izašla na mesto nesreće i od tad je blokiran ceo grad. Pretresano je svako vozilo i svi prolaznici. Inspektori su izvodili ljude iz automobila, koji su detaljno pretresani, kao i vozila, prenosi Radio i Televizija Crne Gore.

Ovo nije bio prvi napad na Veska jer je na njegovu kuću u avgustu 2013. godine bačena kašikara, a u eksploziji niko nije povređen, mada je oštećeno nekoliko parkiranih automobila.

PROČITAJTE I: PUCNjAVA U KOTORU: Ubijen Veselin Vesko Vukotić, otac "škaljaraca"

Vesko Vukotić bio je otac vođa "škaljarskog klana" Jovice i Igora Vukotića. Jovica je trenutno na odsluženju kazne od 15 meseci u Srbiji zbog falsifikovanja dokumenata, dok je Igor u bekstvu.

Crnogorsko pravosuđe tereti ih za dvostruki pokušaj ubistva pripadnika "kavačkog klana" i zbog pokušaja likvidacije policijskih funkcionera.