UHAPŠENA PRIPADNICA ŽENSKE BANDE: Kažnjavana zbog zlostavljanja dve devojke, a evo zbog čega je sada pala (FOTO)

S. Đ.

sreda, 03. 04. 2019. u 19:04

УХАПШЕНА ПРИПАДНИЦА ЖЕНСКЕ БАНДЕ: Кажњавана због злостављања две девојке, а ево због чега је сада пала (ФОТО)
Njeno hapšenje usledilo je nakon što su službenici Uprave policije pretresom stana pronašli vatreno oružje – pištolj tzv. olovku u ilegalnom posedu sa jednim metkom koji se nalazio u cevi ovog pištolja
PODGORIČKA policija uhapsila je u sredu Andrijanu Mišolić (28), koja važi za bezbednosno interesantnu osobu. U javnosti je poznata kao pripadnica "ženske bande", a kažnjavana je zbog krađe bundi ali i fizičkog zlostavljanja dve devojke.

Njeno hapšenje usledilo je nakon što su službenici Uprave policije pretresom stana pronašli vatreno oružje – pištolj tzv. olovku u ilegalnom posedu sa jednim metkom koji se nalazio u cevi ovog pištolja.

"Naime, službenici CB Podgorica su, preduzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti, a postupajući na osnovu operativnih saznanja, uz prethodno pribavljenu naredbu od nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi A. M. Pretresom je pronađeno oružje sa metkom u cijevi koje je bilo ilegalnom posedu ove ženske osobe, saopšteno je iz policije.

Osumnjičena je uz krivičnu prijavu, privedena državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinila krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Pročitajte još - Ko su privedeni u poslednjoj akciji policije?

"Nakon saslušanja tužilac je za A. M. doneo rešenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do 72 časa u kojem roku će ona biti privedena sudiji za istragu Osnovnog suda u Podgorici, dodaje se u saopštenju.

Od A .M. je takođe radi provere privremeno oduzeto vozilo „VW Golf VII" kao i skupoceni sat „Roleks" radi provere porekla. Pretres stana koji je A. M. koristila izvršen je radi eventualnog pronalaska predmeta i tragova u vezi sa izvršenim krivičnim delima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije