Vlada Severne Makedonije: Sa Srbijom učvršćujemo prijateljske odnose

Mladen Stančić

četvrtak, 21. 02. 2019. u 18:01

Влада Северне Македоније: Са Србијом учвршћујемо пријатељске односе

Mile Bošnjakovski; Foto: Twitter

Građani dveju zemalja su prijateljski narodi koji su sarađivali kroz istoriju, precizirao je Bošnjakovski za „Novosti“


SKOPLjE

OD STALNOG DOPISNIKA


Vlada Republike Severne Makedonije vodi politiku koja doprinosi učvršćivanju prijateljskih odnosa sa svim svojim susedima uključujući i Republiku Srbiju, ocenio je u četvrtak za Večernje novosti, portparol administracije u Skoplju, Mile Bošnjakovski, povodom objavljenog poziva spikera prištinskog parlamenta Kadrija Veseljija da bi Crna Gora i Republika Severna Makedonija „kao članice NATO“, sa Kosovom trebalo da se udruže protiv Srbije.

- Građani dveju zemalja su prijateljski narodi koji su sarađivali kroz istoriju, precizirao je Bošnjakovski za „Novosti“. – Sa Republikom Srbijom uskoro ćemo na graničnom prelazu Tabanovce uspostaviti ”one stop shop”, odnosno umesto dve kontrole, na ovom graničnom prelazu vršiće se jedna carinska provera i za građane i za prevoznike.

PROČITAJTE JOŠ: Vulin o pretnjama Kadrija Veseljija: Oni koji hrane Srbijom Veliku Albaniju ostaće bez zemlje

Bošnjakovski je za Večernje novosti zaključio da „naša Vlada radi isključivo na jačanju stabilnosti regiona, svakako i ekonomije“.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Aca

21.02.2019. 18:17

povucite priznanje Kosova i Metohije kao takozvane države pa tek onda da budemo prijatelji.... to jest veliki prijatelji

Goran

21.02.2019. 20:43

SAD u Evropi. Sjedinjene Albanske Države ( Albanija, Kosovo, Crna Gora, S.Makedonija, južna Dalmacija i Federacija BiH ).

NE HVALA

21.02.2019. 21:27

PRIJATELJI NASIH NEPRIJATELJA, i nama su neprijatelji, to su nam najbolje pokazali milogorci, pardon montenigeri.