POVREĐENI CRNOGORCI NA BRODU: Kolega ih napao nožem

B. DABIĆ

31. 01. 2019. u 15:38

ПОВРЕЂЕНИ ЦРНОГОРЦИ НА БРОДУ: Колега их напао ножем

Foto: V.V.

Drama na Atlantiku, u tuči na trgovačkom brodu "Marta" povređena tri Crnogorca. Mornar sa Cetinja Danilo Adžić povredio je S. Š. iz Herceg Novog i Baranina Sašu Đukića, navodno zbog šala na račun njegove devojke

MORNAR sa Cetinja Danilo Adžić povredio je dvojicu pomoraca iz Crne Gore, sa kojima je plovio na trgovačkom brodu "Marta", italijansko-švajcarske kompanije "MSC".

U incidentu koji se dogodio na pučini Atlantika teško je povređen kuvar S. Š. iz Herceg Novog, koji je hitno evakuisan helikopterom sa broda u bolnicu u Južnoj Americi i, prema saznanjima "Novosti", nije životno ugrožen.

Pomorac iz Bara Saša Đukić zadobio je lakše povrede i ostao je na brodu, koji plovi pod panamskom zastavom, na kome je ostao i Adžić koji će za četiri dana biti predat brazilskim vlastima.


PROČITAJTE JOŠ: NAPAD NOŽEM U NEMAČKOJ: 14 osoba povređeno nožem, napadač uhapšen (VIDEO)

Nezvanično, Adžića je ostavila devojka zbog čega je bio nervozan poslednjih dana. To je, kako saznajemo, i bio motiv šala na njegov račun. U momentu kad se kuvar našalio na račun ostavljenog mladića, Adžić je zgrabio nož i povredio kuvara. Da spreče fizički napad na kuvara, pokušala su dvojica pomoraca koja su zadobila lakše povrede.

Pomorci su uspeli da savladaju Adžića, koji je inače trenira ragbi. Nakon što su pomorci savladali Adžića, on je vezan, na brodu je izolovan i dati su mu sedativi.


PROČITAJTE JOŠ: NAPAD NOŽEM U NEMAČKOJ: 14 osoba povređeno nožem, napadač uhapšen (VIDEO)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije