Savetnik predsednika Crne Gore, Slavoljub Stijepović, nakon objavljivanja snimka u kome mu Duško Knežević, predsednik Atlas grupe uručuje 100.000 dolara u vreme izborne kampanje DPS-a 2016.godine, saopštio je da je neprijatno iznenađen što ga je Knežević snimao.

Pročitajte još: KNEŽEVIĆ ŠIROKE RUKE: Objavljen snimak o uručenju novca za izbornu kampanju DPS-a 2016. godine (VIDEO)

- Povodom smišljene podvale plasirane preko jednog portala želim da obavestim javnost da je tačno da sam na poziv Duška Kneževića bio u njegovoj kući, što nije bilo ništa neobično. Neprijatno sam iznenađen kad sam video da me školski drug tajno snimao, što će, verujem, biti sastavni deo postupka koji Tužilaštvo vodi protiv njega. Iz sadržaja razgovora jasno je da se radi o konverziji novca o kojoj je javnost ranije upoznata, I da je Knežević uredno uzeo svoju proviziju. Navodni transkript je naravno dopisan u skladu sa situacijom u koju je sebe doveo - kazao je Stijepović.

Specijalno državno tužilaštvo tereti Duška Kneževića za proneveru 1,9 miliona evra, a nezvanično se pominje da ga označavaju šefom kriminalne grupe koja je navodno oprala preko 500 miliona evra.