Policajac ubio sugrađanina pa ga zapalio

Beta

15. 09. 2018. u 15:15

E.T. (24) ubio 36-godišnje Bitoljčanina A. B. I njegovo telo zapalio na putu ka prilepskom selu Belovodica

Полицајац убио суграђанина па га запалио

Ilustracija

SKOPLJE - Policajac iz Bitolja uhapšen je zbog sumnje da je ubio i zapalio sugrađanina, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije. Portparol makedonskog MUP Toni Angelovski je medijima izjavio da je noćas oko dva sata priveden E.T. (24) i da je u "potpunosti priznao i objasnio način na koji je izvršio ubistvo".

Angelovski je objasnio da je juče oko 16.30 prijavljeno da na putu u prilepskom selu Belovodica gori nepoznata osoba i da su policajci koji su došli na lice mesta na telu primetili prostrelne rane.

Utvrđeno je da je ubijen 36-godišnji Bitoljčanin A. B, a osumnjičeni policajac će u toku dana biti predat tužiocu, rekao je porparol makedonske policije i najavio da će svi detalji ubistva naknadno biti objavljeni u koordinaciji sa tužilaštvom.

Kablovska televizina 21 objavila je da je Tužilaštvo u Prilepu potvrdilo da su na ubijenom pronađene četiri prostrelne rane i da mu je zapaljena glava, ali da je ipak mogao da se prepozna.

Dodaje se da su kod ubijenog pronađeni lični dokumeti, što je olakšalo identifikaciju.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije