Spasili mladića iz Tare

M. S.

15. 05. 2018. u 15:44

Спасили младића из Таре

Foto: Fejsbuk

Dežurna služba Odelenja bezbednosti Mojkovac je dobila prijavu da se jedno lice nalazi na Starom mostu na Tari i da postoji mogućnost da će skočiti sa mosta u reku
Pripadnici policije iz Mojkovca u utorak oko dva sata posle anonimne prijave iz reke Tare izvukli mladića u svesnom stanju, koji je, sumnja se, pao u reku sa Starog mosta na Tari.

Pročitajte još: Žarko Dušenko skočio u kanal i spasao davljenika

Naime, Dežurna služba Odelenja bezbednosti Mojkovac je dobila prijavu da se jedno lice nalazi na Starom mostu na Tari i da postoji mogućnost da će skočiti sa mosta u reku. Odmah nakon primljenog policija je došla do mosta na kome nije zatekla nikoga. Pretragom terena u reci su primetili sugrađanina starog 27 godina, koga su izvukli iz vode. Prema njegovoj izjavio on je na mostu bio sam i u jednom momentu je pao u reku sa ponte mosta gde se izvode skokovi u Taru.

Mladić je odmah prebačen u Dom zdravlja u Mojkovcu, a potom u Opštu bolnici u Bijelom Polju, ali pregledom nisu konstatovane povrede opasne po život.

O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju, saopštila je Uprava policije Crne Gore, povodom ovog događaja.
Pratite nas i putem iOS i android aplikacije