Na Ohridu ubijen Makedonac, privedena tri državljana Srbije

Beta

01. 01. 2016. u 16:02

На Охриду убијен Македонац, приведена три држављана Србије

Ilustracija

U tuči u jednom kafiću na Ohridu rano jutros je ubijen 27-godišnji makedonski državljanin, nakon čega su uhapšena trojica državljana Srbije, uključujući muškarca iz Kraljeva koji je osumnjičen za to ubistvo

SKOPLjE - Portparol policije u Ohridu Stefan Dimovski potvrdio je danas da su uhapšena tri srpska državljana, od kojih je jedan osumnjičen za ubistvo 27-godišnjeg Ohriđanina Dimitra Matiloskog.

Dimovski je rekao da je osumnjičeni srpski državljanin Matiloskog napao u blizini kafića "Tabana" i naneo mu fatalne povrede od kojih je preminuo u bolnici.

"Dimitra je fizički napao jedan državljanin Srbije, koji mu je na pločniku pred ulazom u kafe bar naneo više udara rukama i nogama po glavi i telu", rekao je Dimovski.

Ubistvu je prethodila žestoka rasprava i guranje između dve grupe mladih ljudi u ohridskom kafiću u kojem su proslavljali Novu godinu, gde je sa jedne strane bio Dimitar i dva njegova prijatelja, a sa druge osumnjičeni Kraljevčan i dva njegova prijatelja.

Tuču u kafiću su sprečili zaposleni, a Dimitra je osumnjičeni srpski dražvljanin ponovo fizički napao kad je napuštao kafić.

Policija istragu vodi u saradnji sa Javnim tužilaštvom u Ohridu.

U Ohridu je Novu godinu na gradskom trgu i u kafićima, kao i prethodnih godina, dočekao veliki broj srpskih turista.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)