PODGORICA - Seks skandal sa Miroslavom Ivaniševićem, prvim čovekom Državne revizorske institucije, bivšim potpredsednikom Vlade i ministrom finansija, u glavnoj ulozi u sredu je bio tema broj jedan u Crnoj Gori.

Nakon što je na „Jutjubu“ objavljen snimak seksa u Ivaniševićevom kabinetu, on je osvanuo i u medijima i na svim društvenim mrežama.

Na snimku je Ivanišević, koji u svom kabinetu ima intimne trenutke sa ženskom osobom čiji su inicijali V. Đ. I. odnosno njihov razgovor u kome mu ona „preti“ da će mu se osvetiti.

Na sajtu „Jutjub“ objavljena su dva snimka iz kabineta Ivaniševića. Na prvom snimku, koji je 17. marta objavila osoba sa nadimkom „Milan Ljubović“, i koji traje 9,55 minuta u početku se vidi obučen Ivanišević i noge devojke.

KOMENTARI KOMENTARI na društvenim mrežama se kreću od zgražavanja, preko konstatacija da će „Ivanišević tražiti nadoknadu za prekovremeni rad od države“ do pozivanja na ostavku jer „se bavi seksom u kabinetu koji plaćaju crnogorski građani“.

Nakon toga slika je zamračena, ali se čuje dijalog, a potom uzdasi. Dijalog između Ivaniševića i ženske osobe u najvećem delu je vulgaran.

Devojka u jednom momentu kaže: „Debelo ću ti naplatiti ovaj seks“. Potom joj bivši ministar govori da bi bilo bolje da je došla taksijem, a ona mu odgovara: „Ta kola si mi ti kupio“.

Na drugom snimku Ivanišević stoji u boksericama, majici i čarapama. Nakon toga oblači košulju i govori joj: „Ti si se jedino izvukla zbog toga što nećeš da plaćaš, inače bi trebalo da plaćaš“.

Ivanišević je negirao da je znao da se sve snima, i rekao je da se sve događalo van radnog vremena. On je pojasnio da ga V. Đ. I. godinama reketira i da protiv nje vodi sudski postupak za osporavanje očinstva.