Herceg Novi na Forbsovoj listi

V. V.

21. 11. 2017. u 23:07

Na najnovijoj listi 27 najboljih, a pristupačnih destinacija za 2018. godinu, Herceg Novi je na jedanaestom mestu

Херцег Нови на Форбсовој листи

Thinkstock

NA najnovijoj Forbsovoj listi 27 najboljih, a pristupačnih destinacija za 2018. godinu Herceg Novi je na jedanaestom mestu. Forbs je jedan od najuglednijih svetskih privrednih medija, a Herceg Novi se na prestižnoj listi našao zahvaljujući sjajnom izveštaju svetski poznatih turističkih blogera Katrini Kač Umandap-Hov i Jonathanu Davidu Hoveu, osnivačima i vlasnicima travel vebsajta Tu mankis trevl grup. Oni su ovih dana gosti hercegnovske Turističke organizacije.

- Smešten između živopisnog Jadranskog mora i impozantne pozadine planine Orjen, Herceg Novi ima jednu od najturbulentnijih istorija u Evropi. Za budžetski racionalnog putnika, to znači da možete videti neverovatno eklektične arhitektonske stilove i uživati ​​u istoriji putujući u vrlo pristupačnim delovima Evrope. Oblast je poznata i po vrelim izvorima, blatnim banjama i skrivenim plažama. Mnoge plaže su dostupne samo brodovima i nadamo se da ćemo ih lično posetiti početkom 2018. godine . Možda nas sretnetne tamo! - napisali su Kač i Jonathan u izveštaju koji je Forbs kao preporuku uvrstio ispred Zagreba, ali i mnogih atraktivnih mesta u Meksiku, Sedinjenim Američkim Državama, Africi, Aziji, Pacifiku...

Prvi na listi je Montreal u Kanadi, a ispred Herceg Novog kao preporučene destinacije su najpoznatije svetske turističke metropole poput prestonice Katalonije Barselone ili egzotičnog karipskog Kurakaa i Senegala u Africi.

Priznanje i prepoznatljivost Herceg Novog kao jedne od najprimamljivijih svetskih turističkih destinacija za sledeću godinu, komentarišu u Turističkoj organizaciji, može umnogome da doprinese napretku turističke privrede, imponuje svima koji su u nju uključeni. To je i potvrda dobre i kvalitetne orjentacije razvoja turistikog proizvoda koji stvara i potencira ova organizacija.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)