KRENULA JE SAMA NA KORONU: Medicinska sestra snimila borbu sa virusom koju je izgubila posle 24 dana (VIDEO)

Novosti Online

petak, 10. 07. 2020. u 01:00

КРЕНУЛА ЈЕ САМА НА КОРОНУ: Медицинска сестра снимила борбу са вирусом коју је изгубила после 24 дана (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Medicinska sestra iz Nju Džersija koja je umrla od korona virusa provela je poslednje tri nedelje života snimajući bitku za život u strašnom videu
MEDICINSKA sestra iz Nju Džersija koja je umrla od korona virusa provela je poslednje tri nedelje života snimajući bitku za život u strašnom videu.

Na njemu se vidi kako se temperatura koju je obarala kod kuće pretvorila u jeziv napad na celo telo, a onda je ostala bez daha u prenatrpanoj bolnici.

- Zdravo svima, imam temperaturu koju ne mogu da spustim ali se odmaram u svom krevetu. Neću da idem u bolnicu - kaže na početku videa Pamela Orlando (65).

Snimak je nastao krajem marta ali je tek nedavno osvanuo na društvenim mrežama.

To je bio početak njenih simptoma i izgledala je relativno zdravo, ubeđena da će uspeti da pobedi virus kod kuće. Ali drugog dana njeno lice je postalo sivo, a njeno ponašanje je primetno drugačije kada kaže u kameru "osećam li se kao sr**e".

- Bolovi u leđima, temperatura koja neće da spadne, a i kada spadne, i dalje je neprijatno osećanje - kaže Orladno, i dalje kod kuće.Sledećeg dana medicinska sestra snimila je sebe kako leži u bolničkom krevetu dišući uz pomoć nosne kanile.

- Treći dan divnog virusa, čula sam da je deveti dan gori, srećna sam što sam dobro za sad - kaže ona, nadajući se da će se njeno stanje popraviti.

Međutim, četvrtog dana je klip dobio mračniji ton dok se medicinska sestra snima u 3.30 sati dok leži u bolničkom krevetu.

- O moj bože, ovo nije šala, tako mi je neprijatno - kaže ona.

Na sledećem snimku prikazano je prepuno stanje u bolnici, dok se Orlando žali da tek treba da vidi medicinsku sestru.

Stanje ove mame nastavlja da se pogoršava, do trenutka kada ona ne zna ni koji je dan.

- Ne znam ni koji je dan ali se osećam užasno. Toliko je loše da nisam sigurna da ću uspeti. Molim te bože, pomozi mi - kaže ona očajno.

Zatim slede snimci na kojima ništa ne govori, samo se snima dok i dalje ima kanilu u nosu.

- Mislim da je subota, 21:15. Danas nije dobar dan. Ne mogu ni da se pomerim a da ne ostanem bez daha. Samo se molite da mi bude dobro - izgovara ona.

Poslednja dva klipa pokazuju kako Orlando kašlje u masku za kiseonik preko lica, moleći one koji gledaju da se mole za nju.

- I dalje mi nije bolje - kaže ona.

Orlando je umrla 16. aprila, 24 dana nakon što se razbolela.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije