Sa otmičarem male Medlin bila devojka s Kosova?

Tanjug

petak, 05. 06. 2020. u 08:15

Са отмичарем мале Медлин била девојка с Косова?
Policija traži devojku sa Kosova, za koju se sumnja se da je bila sa otmičarem trogodišnje britanske devojčice Medlin Mekejn, koja je nastala 2007. godine u Portugaliji

LONDON - Policija traži devojku sa Kosova, za koju se sumnja se da je bila sa otmičarem trogodišnje britanske devojčice Medlin Mekejn, koja je nastala 2007. godine u Portugaliji, prenosi Dejli mejl.


List navodi da se veruje da je devojka bila u kući sa otmičarem u gradu Praja de Luz u Portugaliji, kada je iz hotela nestala Medlin Mekejn, koja je u tom mestu bila na odmoru sa roditeljima.


Polcija se nada da će pronaći bivšu partnerku otmičara, za koju se veruje da je u to vreme bila maloletna i da je reč o devojci sa Kosova, navodi Dejli mejl.


Medlin je nestala 3. maja 2007. dok su njeni roditelji bili u obližnjem baru, a tada je imala tri godine.


Juče je nemački tužilac iz Braunšvajga Hans Kristijan Volters saopštio da se pretpostavlja da je devojčica mrtva.


On je rekao da se protiv 43-godišnjeg nemačkog državljanina vodi istraga zbog sumnje da je počinio ubistvo, preneo je CNN.


Osumnjičeni, koji je u nemačkim medijima označen kao Kristijan B, trenutno izdržava zatvorsku kaznu.


Smatra se da je bio u kraju gde je Medlin poslednji put viđena tokom letovanja u Portugaliji. On je živeo u Algarveu između 1995. i 2007. godine, pljačkao hotele i prodavao drogu, saopštila je nemačka policija.


Policija je saopštila i da je on više puta osuđivan zbog seksualnih zločina nad devojčicama i da je na izdržavanju duge zatvorske kazne.


Nestanak Medlin Mekejn pokrenuo je međunarodnu potragu i leci sa njenim likom lepljeni su po celom svetu.

Komentari (2)

Vera

05.06.2020. 08:38

Mozda je Medi ipsk ziva..imala bi sada 17 godina.Pray to God to find this lovely girl.Amin.Regards from Serbia.

TRN

05.06.2020. 13:31

Svaka veza kriminala sa kosovom ima vezu opijata i droge. Nije čudo jer se Kosovo vezuje za kriminal jer je kriminalna tvorevina političara i mafijaša.