HIT SNIMAK: Usred haosa u Čikagu na policijskoj motoroli trešti Od Bihaća do Petrovca sela (VIDEO)

Novosti Online

ponedeljak, 01. 06. 2020. u 12:23

ХИТ СНИМАК: Усред хаоса у Чикагу на полицијској мотороли трешти Од Бихаћа до Петровца села (ВИДЕО)
Na policijskoj motoroli čula se srpska krajiška pesma "Od Bihaća do Petrovca sela", u kojoj se pominje ime haškog osuđenika Radovana
NEPOZNATA osobaje tokom vikenda ometala radio signal policije u Čikagu gde se trenutno odvijaju najžešći protesti zbog smrti Džordža Flojda.


U jednom trenutku na policijskoj motoroli čuli su se srpski narodnjaci, a ispostavilo se da je neko policiji puštao pesmu "Od Bihaća do Petrovca sela", u kojoj se pominje ime haškog osuđenika Radovana Karadžića.


Da stvar bude još zanimljivija, policajci su prepoznali zvuke i konstatovali da je najverovatnije u pitanju srpska pesma.


Srbi su na društvenim mrežama konstatovali da u Čikagu živi najveći broj naših državljana, pa zato nije ni čudo što se baš srpska pesma čula na motoroli.

Komentari (7)

Nikola Kostić

01.06.2020. 17:33

Sad Srbija da se zalaže za prava crnaca u Americi! Pošto se oni brinuli za šiptare.E sad Rusi i Kinezi da ih bombarduju jer zu zli i ubijaju jadne crnce! Poslaćemo i mi Galebove i Orliće

Jo pariz

01.06.2020. 18:05

Na motoroli se cuje ime SRBSKOG MUCENIKA RADOVANA KARADZICA,KOGA SU IZDALI srbi IZDAICE.A KOJI SAD OCEKUJU BLAGOSTANJE GLEDAJUCI turske serije,zadrugu,i kojekakve bljuvotine sa zapada.itd.itd.itd.

Miki-Zg

01.06.2020. 19:30

Ovo je podvala ustaške-šiptarske -muslimanske braće Srbima u SAD-u .da se bore protiv Trampa .Ni jedan Srbin u svijetu ne treba protestirati protiv uvaženog predsj. SAD-a D.Trampa !!Sjetimo se demokratske stranke ,Klintona zločinca !