Užasan zločin: Iskasapili tinejdžera, delove tela spakovali u vreće i pobacali po gradu (VIDEO)

Tanjug

16. 01. 2020. u 12:42

Ужасан злочин: Искасапили тинејџера, делове тела спаковали у вреће и побацали по граду (ВИДЕО)

Facebook

Dablinska policija potvrdila je da delovi tela pronađeni u vrećama u tom gradu pripadaju nestalom tinejdžeru Kinu Malrediju Vudsu iz grada Dogeda
Dablinska policija potvrdila je da delovi tela pronađeni u vrećama u tom gradu pripadaju nestalom tinejdžeru Kinu Malrediju Vudsu iz grada Dogeda, piše Ajriš tajms.

Policija sumnja da je dečak otet, ubijen i raskomadan u ratu suparničkih bandi koje preprodaju drogu, sa kojima je bio povezan.

DNK analiza izvedena je na posmrtnim ostacima koji su pronađeni u kesama na različitim lokacijama u gradu.

Testiranje se sprovodi nad ostacima koji su pronađeni u zapaljenom automobilu u centru Dablina, ali pripadnici irske Garde veruju da i oni pripadaju nesrećnom mladiću.

Policija je delove tela počela da pronalazi u ponedeljak u kesama za smeće u severnom delu Dablina.

Vuds se vodi kao nestao od nedelje u 18 sati, a istražitelji veruju da je ubijen istog dana i da su ubice ostavile njegove posmrtne ostatke na javnom mestu, kako bi zaplašili članove suparničke bande.Garda istražuje navode da su ubice fotografisale i pravile video-snimke delova tela ubijenog dečaka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

film

16.01.2020. 13:32

stiglo i kod nas iz meksika . to odavno rade bande po meksiku i postavljaju filmove na internet kako to rade. surovi filmovi koji su gori nego kada isis skida glave.