GEMA Vats (21) iz Enfilda u Engleskoj pretvarala se da je 16-godišnji dečak Džejk kako bi seksualno zlostavljala oko 50 devojčica, od kojih neke imaju svega 14 godina.

Džejk, odnosno Gema, putovala je vozom po zemlji kako bi imala priliku da upozna što više devojčica. Svojim žrtvama se uporno predstavljala kao dečak, a svoju dugu kosu vešto je krila ispod kačketa. Kako bi izbegla da bude razotkrivena nosila je široke pantalone, a preko glave bi dodatno stavljala i kapuljaču.

Pročitajte još: Zidar silovao ćerku 20 godina: Rodila mu četvoro dece, a NjIHOVA IMENA su prozor u IZOPAČEN UM


Gema je napravila i lažan Snepčet i Instagram profil sa Džejkovim imenom, na koji je postavila svoje fotografije, kada je prerušena u dečaka. Isto tako postavljala je i snimke na kojima se vidi kako vozi skejt, i priča dubokim dečačkim glasom, koristeći rečnik omladine.

Kada bi svojim žrtvama pisala, niko iz prepiske ne bi mogao da zaključi da nije zaista reč o maloletnom dečaku.

Žrtve je mamila da joj šalju brojeve telefona, pa bi ulazila u intimniju konverzaciju putem Votsapa gde bi od žrtava tražila intimne fotografije i gde bi sa njima razmenjivala lascivne poruke. Na kraju bi neretko ugovorila sastanak i uživo.

U zabludu je dovodila i roditelje žrtava kojima se takođe predstavljala kao Džejk.

Vatsovoj se na teret stavlja sedam seksualnih napada na maloletnice. Naime, sve devojčice su verovale da su u vezi sa dečakom, pa su neke čak i pristajale na seksualne odnose. Tek naknadno bi shvatile da su prevarene i da je Džejk ustvari žena.

- Ovo je nekim od tih devojčica bila prva veza, prva seksualna veza - rekao je tužilac.

Veruje se da je Gema prevarila oko 50 devojčica, ali nije poznat tačan broj onih sa kojima se lično upoznala i ušla u intimmnu vezu.

Policiji je prvi put zapala za oko u martu 2018. godine nakon što je jedan pedijatar skrenuo pažnju na to da sumnja da je jedna od njegovih pacijentkinja u vezi sa dosta starijim dečakom. Nekoliko meseci kasnije Gema je uhvaćena sa drugom žrtvom, ali je odmah puštena, da bi u oktobru iste godine bila uhapšena zbog zavođenja maloletnice.

U novembru iste godine izrečene su joj mere zabrane, koje je ubrzo prekršila.
Gemi preti višegodišnja kazna zatvora zbog ovog krivičnog dela.

(telegraf.rs)