Pomešao pištolj na vodu sa pravim: Dečak (2) stavio oružje u usta i pucao

NovostiOnline

04. 12. 2019. u 20:07

Помешао пиштољ на воду са правим: Дечак (2) ставио оружје у уста и пуцао

Foto Depositphotos

Njegova mama bila je previše urađena od meta da bi primetila da se njen sin igra pištoljem. Ona je takođe svoje drugo dvoje dece pustila da uzmu kanabis
Njegova mama bila je previše urađena od meta da bi primetila da se njen sin igra pištoljem. Ona je takođe svoje drugo dvoje dece pustila da uzmu kanabis.

Loki Blum (2) iz Kolorada ubio se u nesrećnom slučaju kada je stavio napunjen pištolj u svoja usta u pucao. Siroto dete verovatno je mislilo da je pištolj kojim se igra zapravo na vodu. Za to vreme njegova mama bila je previše pod uticajem narkotika da bi primetila šta je njenom sinu u rukama.

Melisa Adamson (33), Lokijeva mama, već se ranije lečila zbog zavisnosti od kristal meta, priznala je da je koristila drogu i nije primetila da je dete povuklo obarač.

Nakon tragične smrti dečaka, ona je rekla policiji da je držala svoj pištolj napunjen, jer je je malo pre toga posetio njen diler i pretio joj. Otada je pištolj držala u svojoj kancelariji.

U trenutku nesreće bila je garaži i pričala sa svojom sestrom. Kada je čula pucanj, utrčala je u kuću i zatekla Lokija mrtvog.

Policija je u kući pronašla drogu parafernaliju, sekiru i dva pištolja igračke sa kojim je Loki verovatno želeo da se igra.

Melisa Adamson Foto Šerifova kancelarija u El Pasu

Adamson je priznala optužbu da je zbog njenog nemara došlo do smrti deteta. Ona je ovog ponedeljka osuđena na 24 godine zatvora.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije