Ispale su vilice njegovom timu: Lideri NATO tračarili i ogovarali Trampa iza leđa? (VIDEO)

Tanjug

04. 12. 2019. u 13:17

Испале су вилице његовом тиму: Лидери НАТО трачарили и оговарали Трампа иза леђа? (ВИДЕО)

Foto: Host Broadcaster via AP

Snimak, koji je zabeležila kamera kod bazena, pogledan je više od četiri miliona puta
Dok lideri NATO ističu značaj jedinstva dok se okupljaju na samitu kod Londona, kamere su izgleda zabeležile kako nekoliko njih tračari o američkom predsedniku Donaldu Trampu, iako ga izričito ne pominju, piše AP.


Kako navodi, na snimku sa sinoćnjeg prijema u Bakingemskoj palati, vidi se da ćaskaju kanadski premijer Džastin Trudo, francuski predsednik Emanuel Makron, britanski premijer Boris Džonson, holandski premijer Mark Rute i britanska princeza Ana, ćerka kraljice Elizabete Druge.


"Zato kasniš?", upitao je Džonson Makrona, a potom se čuje kako je Trudo rekao "kasni jer mu je trebalo 40 minuta da završi konferenciju za novinare".

PROČITAJTE JOŠ: Nastavlja se sukob EU i SAD oko NATO: Makron ostaje pri stavu o "moždanoj smrti" Alijanse; Merkel optimista pred samit


To, kako navodi AP, izgleda da se odnosi na Trampovu dugu sesiju pitanja i odgovora sa novinarima, ranije tog dana, koja nije bila zakazana.


Trudo je navodno rekao i:


"Upravo ste gledali kako ispadaju vilice njegovom timu".


Snimak, koji je zabeležila kamera kod bazena, objavila je kanadska televizija SI-Bi-Si i on je pogledan više od četiri miliona puta.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije