Ovog puta bez horora: Melanija Tramp ukrasila Belu kuću (VIDEO)

NovostiOnline

03. 12. 2019. u 18:33

Овог пута без хорора: Меланиjа Трaмп украсила Белу кућу (ВИДЕО)

Foto EPA EFEJIM LO SCALZO

Prva dama SAD Melanija Tramp pokazala je elegantne novogodišnje ukrase u Beloj kući, čija je ovogodišnja tema „Duh Amerike“
Prva dama SAD Melanija Tramp pokazala je elegantne novogodišnje ukrase u Beloj kući, čija je ovogodišnja tema „Duh Amerike“. Nakon što je prošle godine primila brojne kritike zbog sablasnog enterijera, ovog puta je bila svedenija.

U video-snimku na njihovim zvaničnim nalozima na Instagramu i Tviteru, prva dama se kreće po različitim prostorijama predsedničkog sedišta, gde preovlađuju beli i zeleni ukrasi, pomalo hladni. U jednom trenutku možete videti i neke crvene ruže oko kamina i vaze sa istim cvećem u jednoj od soba.

„Oduševljena sam što mogu svi da vide prelepu izložbu patriotizma i uzbuđena jer svi mogu da dožive lepotu božićne sezone“, navodi se u poruci prve dame.

Prošle godine crvena boja ukrasa bila je dominantna. Upravo drveće te boje privuklo je pažnju brojnih korisnika društvenih mreža, koje su ukrase ubrzo proglasili tipičnim za horor filmove.rs.sputniknews.comPratite nas i putem iOS i android aplikacije