Pre desetak dana na Novom Zelandu započelo je suđenje osumnjičenom za ubistvo 22-godišnje bekpekerke Grejs Milaniiz Velike Britanije.


Za ubistvo je optužen 27-godišnjak koji ju je, navodno, zadavio dok su imali seksualne odnose. On tvrdi da je njena smrt nesreća koja se dogodila tokom praktikovanja grubog seksa na koji su oboje pristali.


Na suđenju se saznalo kako je Milaničesto posećivala stranice na kojima su se mogle pronaći osobe koje su tokom seksa praktikovale BDSM; što je skraćenica za bondage (vezivanje/ropstvo), discipline (disciplina/dominacija), submission (pokoravanje) i masochism (sadizam/mazohizam).


Advokat optuženog pozvao je kao svedoka bivšeg partnera Grejs Milani koji je na sudu potvrdio da ju je i on davio tokom polnog odnosa te da su za vreme seksualnih igri koristili sistem sigurnih reči i signala kako bi bili sigurni da joj život nikada neće biti doveden u opasnost.


Tokom suđenja se takođe saznalo da je Grejs te kobne večeri konzumirala velike količine alkohola te da je iz tog razloga tokom davljenja prilikom seksa moglo da dođe do zastoja srca, piše "Skaj njuz".


Foto: Facebook @ Grace Emmie Rose Millane


Odbrana je za svedoka pozvala patologa Fintana Garavana koji je objasnio da je Milanizbog kombinacije ometanja protoka krvi, pritiska na njen nervni sistem i pijanog stanja mogla vrlo brzo da umre.

PROČITAJTE JOŠ: O sceni žestokog seksa u "Senkama" bruji cela Srbija: Nataša Ninković u vreloj pozi sa 12 godina mlađim Andrijom Kuzmanovićem


"Obdukcija nije pokazala znakove borbe i osoba pored nje možda nije bila svesna u kakvom se opasnom stanju ona nalazi", dodao je.


Podsetimo, Grejs je nestala početkom decembra prošle godine u Oklendu, a njeno telo pronađeno je devet dana kasnije u kovčegu u grmlju nedaleko od planinskog lanca Vajteker Rendžers.


Foto: Facebook @ Grace Emmie Rose Millane


Istraga je pokazala da je umrla od davljenja posle sastanka koji je dogovorila putem aplikacije Tinder.


Za ubistvo je optužen 27-godišnjak koji ju je, navodno, zadavio dok su imali seksualne odnose.


"Samo dve osobe znaju šta se dogodilo u sobi. Jedna nam ne može reći, a druga do sada nije govorila istinu o tome šta se dogodilo", rekao je tužilac Robin Mekobri pred porotom sastavljenom od sedam ljudi.


Tužilac se u uvodnoj reči pitao zbog čega osumnjičeni, ako je učestvovao u seksualnim odnosima s pristankom koje je pošlo po zlu, nije pokušao da spasi partnerku ili zvao hitnu pomoć.


(index.hr)