Policija je na plaži u Teksasu pronašla tela američkog para koji je prošle godine proglašen nestalim nakon što je poslednji put viđen u kampu s parkiranom kamp-prikolicom.

U potrazi za novim životnim avanturama, Džejms Batler (48) i Mišel Batler (45) iznajmili su svoju kuću u Nju Hempširu u leto 2018. godine, dali otkaze, kupili kamp-prikolicu i krenuli na putovanje širom SAD-a. Boravili su neko vreme u Njujorku, Arizoni i na obalama Južnog Teksasa.

PROČITAJTE JOŠ - Odsekao glavu bebi, pijana majka nije pokušala da ga spreči: Doneta presuda za monstrume

U oktobru prošle godine izgubio im se svaki trag, sve do prošlog petka kada je policija objavila kako je pronašla njihova tela zakopana na plaži jugoistočno od grada Korpus Kristija.

Policija nije našla njihovu kamp-prikolicu. Potvrđeno je da se radi o dvostrukom ubistvu i da policija sprovodi istragu te traga za počiniocima.

Šerif okruga Kleberg odbio je juče da komentariše u koje vreme i na koji način je ubijen par Batler.

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare samo je rečeno da policija traga za jednom muškom i ženskom osobom koje bi mogle biti povezane s ovim slučajem, a koje su krenule u smeru Meksika, piše Njujork Tajms, prenosi Indeks.

- Radi se o osobama koje želimo da kontaktiramo, identifikujemo i da sa njima razgovaramo o slučaju - rekao je Džon T. Hubert, okružni tužilac u Klebergu.

Batlerima je pre godinu i po dana dosadila monotonija svakodnevnog života pa su odlučili dati otkaze na mestima gde su radili i obići Sjedinjene Države.

Džejms Batler je napustio posao u Volmartu, a njegova žena u kancelariji. Prvo su se kamp-prikolicom odvezli u posetu prijatelja u Njujorku, a zatim su krenuli u Arizonu, gde su boravili mesecima. Nakon toga su otišli u Teksas gde su ubijeni.