POGLEDAJTE KAMION SMRTI: Pronađeno 39 tela, uhapšen vozač - osumnjičen za ubistva! (VIDEO/ FOTO)

Novosti Online

23. 10. 2019. u 10:54

ПОГЛЕДАЈТЕ КАМИОН СМРТИ: Пронађено 39 тела, ухапшен возач - осумњичен за убиства! (ВИДЕО/ ФОТО)

AP Photo

Policija pronašla mrtve muškarce u kamionu u industrijskom parku u Eseksu
ENGLESKA policija pronašla je 39 tela u kamionu u industrijskom parku u Eseksu. Prema prvim informacijama, radi se o 38 odraslih osoba i jednom tinejdžeru.

Sva tela su bila odrasla osim jedne osobe koja je bila u tinejdžerskim godinama. Muškarac star 25 godina iz Severne Irske uhapšen je pod sumnjom za ubistvo.

- Ovo je tragičan incident u kojem je veliki broj ljudi izgubio život. Naša istraga je u toku da bismo utvrdili šta se dogodilo - rekao je šef policije Endrju Mariner.

Veruje se da je kamion u Englesku stigao iz Bugarske. U subotu je ušao u Veliku Britaniju iz Velsa, pa se pretpostavlja da je kamio stigao trajektom iz Irske. Išao je kroz Englesku, da bi u ranim jutarnjim satima završio u ovoj industrijskoj zoni.

PROČITAJTE JOŠ - MASAKR U PARIZU: Policajac kasapio policajce u stanici dok ga nisu ubili, nedavno se preobratio u Islam (VIDEO)

Policija i Hitna pomoć primile su poziv jutos u 01.40 i otkrile su užas u Industrijskom parku u Grejsu. Vaterglejd je i dalje zatvoren, jer specijani pripadnici policije i i forenzičari istražuju teren.


- U toku je identifikacija žrtava, ali pretpostavljam da bi to mogao biti dugotrajan proces. Verujemo da je kamion iz Bugarske i da je ušao u zemlju u Holihedu u subotu 19. oktobra i blisko sarađujemo sa našim partnerima na istrazi - rekao je Mariner.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije