Vladislava je otišla kod ljubavnika i zaključala sina Danila (2) i ćerku Anu (3) same u stanu: Posle 6 dana dogodila se tragedija

Novosti online

ponedeljak, 21. 10. 2019. u 00:50

Владислава је отишла код љубавника и закључала сина Данила (2) и ћерку Ану (3) саме у стану: После 6 дана догодила се трагедија

Foto: VK.com/Vladislava Podchapko

Ukrajinka (20) je zaključala sina (2) i ćerku (3) i otišla kod ljubavnika. Dečak je umro šest dana kasnije , a devojčica je tri dana živela pored njegovog tela. To je samo jedan od primera majki iz pakla...

Vladislava Podčapko (20) ostavila je svoju djecu samu i otišla kod ljubavnika. Posle šest dana, 23-mesečni sin umro je od gladi. Policiji je rekla da nije znala da deca mogu umreti.

Vladislava je ćerku Anu (3) i sina Danila zaključala u stanu u Kijevu. Ostavila ih je same devet dana i otišla kod ljubavnika. Mali Danil je umro od gladi šest dana kasnije. Njegova sestra Ana bila je s mrtvim bratom u stanu još tri dana.

Deca su pokušavala da izađu izađu iz stana, ali nisu mogla da otvore vrata jer su bila zaključana. Komšije su ih čuli kako plaču i pozvali policiju koja nije došla.

Kada su deca pronađena, curicu su odmah odvezli u bolnicu. Bila je u vrlo lošem stanju i izgladnela. Na sreću, lekari su uspeli da joj spasu život.

Sina je počela da siluje kada je imao 4 godine

Amerikanka Keli Lin Saut iz Luisvila u Kentakiju osuđena je na 16 godina zbog incesta i seksualnog zlostavljanja sina od njegove 4. godine. Uhapšena je 2015. godine. Zlostavljanje je trajalo do dečakove 7.godine.


PROČITAJTE JOŠ: Region užasa: Serija silovanja potresa Rasinski okrug, manijaci nasrću na decu, nepokretne starice, koleginice...

Otrovala ćerku pa je spalila u automobilu

Kanađanka Laura Kauard osuđena je na doživotni zatvor zbog brutalnog ubistva svoje devetogodišnje ćerike Amber Lusius. Uhapšena je još 2014. godine, dva dana nakon prijave nestanka njene ćerke. Povod je razvod sa suprugom koji je dobio starateljstvo nad detetom, što je pogodilo rastrojenu Lauru. Odvezla je devojčicu daleko od grada i nadrogirala ju tabletama za spavanje. Misleći da je mrtva, zatvorila ju je u auto i zapalila.

Obdukcija je pokazala da Amber nije umrla od tableta, već zbog kombinacije hipotermije, udisanja dima i trovanja ugljen-monoksidom. Osuđena je na doživotnu kaznu zatvora

'Radije bih da ga nema, nego da živi s ocem'

Lesli Spid iz Velike Britanije objsila je svog sedmogodišnjeg mališana šalom, a potom mu na lice stavila jastuk kako bi se uverila da više ne diše. Učinila je to jer se bojala da će izgubiti starateljstvo nad njim. Samo nedelju dana pre stravičnog čina poslala je bivšem suprugu pismo u kojem stoji: "Nadam se da ćeš živeti s ovim bolom do kraja svog života".

Beživotno telo dečaka na krevetu je pronašao Leslin partner. Ubila ga je na dan kad je bilo zakazano ročište na sudu. Na podu kupatila je našao i Lesli. Imala je ubodne rane od noža po vratu, ramenima i zapešćima:

- Ubila sam ga, ugušila sam ga. Nisam mu mogla ovo priuštiti - navodno mu je rekla.

Sina (3) ugušila jastukom

Krv u žilama ledili su detalji ubistva malog Denisa (3) u Puli za koje je na 33 godine zatvora osuđena njegova majka Kiara Pašić. Nju su teretili da je 2017. godine uz pomoć maloletne saučesnice jastukom ugušila vlastitog trogodišnjeg sina.

To je učinila uz pomoć 15- godišnjakinje. Dečaka, koji je vrištao, koprcao se i otimao, gušile su obe.


PROČITAJTE JOŠ: UŽAS KOD KRUŠEVCA: Hteo da obljubi nepokretnu staricu, njena ćerka prekinula iživljavanje!

Kako bi prikrile svoj zločin, njegovo telo stavile su na dečja kolica, pokrile i odvezle do obale kraj napuštene bivše kasarne. Tamo su njegovo telo ostavile u moru i vratile se kući.

Ćerketerala na seks za malo pasulja

Deset godina je majka iz okoline Varaždina prisiljavala dve maloletne ćerke na seksualne odnose s odraslim muškarcima. Prvu devojčicu u svet prostitucije uvela je s njinih 13, a drugu s nepunih 14 godina. Podvodila ih je punih deset godina.

Stariju je prvi put poslala muškarcu kad je bila u 8. razredu. Poslala ju je susedu koji ju je dočekao na vratima. Majka alkoholičarka prodala ju je za malo Vegete. I mlađu sestru majka je slala mušterijama s papirićima na kojima je bila cena koju je napisala. Ponekad su morale spavati s muškarcima za malo pasulja.

(Izvor 24sata hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)