Trener zagrlio mladića sa sačmarom i sprečio masakr: Video sam nešto u njegovim očima i onda su instinkti preuzeli (VIDEO)

Novosti Online

20. 10. 2019. u 13:44

Тренер загрлио младића са сачмаром и спречио масакр: Видео сам нешто у његовим очима и онда су инстинкти преузели (ВИДЕО)

Foto: Youtube screenshot

Anhela Grandosa Diasa (19) kamera je snimila kako ulazi u školu “Parkrouz” u Portlendu sa sačmarom ispod jakne, a onda dolazi do neočekivanog preokreta

TRENER jedne američke srednje škole Kinon Lou postao je heroj kada je razoružao mladića i sprečio veliku tragediju. Snimak drame koja se odigrala u maju objavljen je tek skorije i odmah je odjeknuo na internetu.

Pročitajte još: HEROJSKA SMRT TRENERA SA FLORIDE: Bacio se pred kišu metaka da zaštiti svoje đake

Anhela Grandosa Diasa (19) kamera je snimila kako ulazi u školu “Parkrouz” u Portlendu sa sačmarom ispod jakne. Trener mu prilazi u hodniku i u sledećem trnutku drži pušku u ruci dok grli mladića i ide unazad. On je ubrzo predao oružje drugom nastavniku

Mladić je uhapšen, dok policija kaže da je imao mentalnih problema kada je upao naoružan u školu. On je kasnije osuđen za nezakonito posedovanje oružja na tri godine robije.

Kinon kaže da je u tom trenutku primitio nešto u Diasovim očima.

- Video sam da je puška prava i onda su instikti sve preuzeli. Hteo sam da mu pokažem da sam tu za njega. Rekao sam mu da sam tu da ga spasem i da je njegov život vredan življenja – priseća se Lou koji je prošao obuku za odbranu potencijalnih napada, ali se nikada ranije nije suočio sa ovakvom dramom.

(nbcnews.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Belt

20.10.2019. 15:56

Odlično je postupio iako je rizikovao da stvari krenu u suprotnom pravcu. Većina nasilnika su i sami trpeli nasilje dok nisu postali nasilnici. Covek je izmislio strasne nacine da se oslobodi svojih besova povrede dajuci druge kao da ce ubijanjem drugih da ubije svoje ale. Kanalisati bes je moguće kao da zamislite crvenu vatrenu kuglu kako postaje kliker za igru. Negde se jako mora potruditi da se dobije zagrljaj ali ekstremno ponasanje nije nacin da se dobije prava podrška, paznja i postovanje.