Tako to rade u Londonu: Besni građani poskidali ekološke aktiviste sa voza (VIDEO)

Tanjug

17. 10. 2019. u 16:18

Тако то раде у Лондону: Бесни грађани поскидали еколошке активисте са воза (ВИДЕО)

AP Photo

Londonska policija saopštila je da je uhapšeno nekoliko osoba i osudila akciju demonstranata
Tokom protesta aktivista ekološke grupe "Izumiranje pobune", koji su blokirali železnički saobraćaj u istočnom Londonu, besni putnici skinuli su ih za krova voza.Pročitajte još: PROTEST SEPARATISTA: Za sada miran, lete rolne toalet papira


To se dogodilo na stanici Kening Taun, kada su besni putnici skinuli sa krova voza dvojicu aktivista koji su nosili jakne i kravate i transparent na kome je pisalo "Posao kao i obično jednako smrt", prenosi Skaj njuz.


Aktivisti su se merdevinama popeli na vrh voza, čime su izazvali brzu reakciju putnika, koji su na njih bacali sendviče i piće.


Došlo je i do manjeg sukoba kada je jedan od aktivista koji su ostali na peronu šutnuo putnika koji je hteo da se popne merdevinama na krov i skine aktiviste, a on je odreagovao tako što je aktivisti zavrnuo ruku i spustio ga na zemlju.


AP photo


Pre nego što su uhapšeni, dvojica aktivista sa krova fizički su se sukobili s putnicima, a muškarac koji je snimao ceo incident dobio je batine od dela ljutih putnika.

Londonska policija saopštila je da je uhapšeno nekoliko osoba i osudila akciju demonstranata.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Besi

17.10.2019. 17:47

Kada prezivite podmetanje bombi u metrou i teroristicke napade na mostovima ništa vas ne moze uplasiti ni zaustaviti. Sloboda kretanja znaci zivot u tolikom gradu. Nema zezanja s tim stvarima.