Ubija trudnice, seče glave i čupa srca rivalima: Novi kralj kokaina brutalniji od “El Čapa” (VIDEO)

Novosti Online/N. M. D.

15. 10. 2019. u 11:28

Убија труднице, сече главе и чупа срца ривалима: Нови краљ кокаина бруталнији од “Ел Чапа” (ВИДЕО)
Nemesio Servantes iz Meksika, zvani “El Menčo” na vrhu američke liste najtraženijih kriminalaca
MEKSIČKI narko bos Nemesio Servantes, zvani “El Menčo” nasledio je, a i prevazišao po nasilju čuvenog “El Čapa”, sudeći po jezivim vestima koje dolaze iz te zemlje.

Njemu se pripisuju zverstva poput ubistava trudnica i beba, odsecanja glava, rastvaranja tela u kiselini, javna pogubljenja, kao i čupanje srca žrtvama, navodi agent američke Agencije za narkotike (DEA) Kajl Mori.

Pročitajte još: KAKO "EL ČAPO" KAŽNjAVA IZDAJU: Bili su žive krpene lutke, polomio im je sve kosti

- Ubistva se dešavaju skoro svakog dana. “El Čapo” je bio nasilan, ali “El Menčo” je to podigao na novi nivo - kaže agent za meksičku televiziju "Univision".

Servantes se popeo na vrh američke liste najtraženijih kriminalaca i glava mu je ucenjena na 10 miliona dolara. Tome je doprineo sve brutalniji rat kartela, u kom su skorije žene postale sve češća meta, na šta čak upozoravaju i političari.

Šef kartela “Jalisco Nueva Generación”, prema saznanjima američke agencije, krije u planinama u zapadnim državama Halisko i Mičoakan i zalazi više u gradove.
Nisu sigurni da li boravi u kućama ili čak pećinama, ali znaju da jako često menja lokaciju. U njegovom posedu u nekoliko federalnih država, kako se sumnja, nalazi se više imanja i “fabrika” za preradu droge, pre svega kokaina.

(univision.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)