HAOS ZBOG AJFONA: Žene silovale 19-godišnjaka seks-igračkom i pretile da će objaviti snimak

Novosti online

četvrtak, 26. 09. 2019. u 18:18

ХАОС ЗБОГ АЈФОНА: Жене силовале 19-годишњака секс-играчком и претиле да ће објавити снимак

Ilustracija / Depositphotos

Policija u distriktu Tatarstan saopštila je da su 22-godišnja i 32-godišnja žena optužene da su vezale mladića i seks-igračkom silovale zatočenog muškarca i tom prilikom snimile taj "čin"
Dve žene uhapšene su u Rusiji zbog sumnje da su silovale i tukle 19-godišnjeg mladića zbog - ajfona.

Policija u distriktu Tatarstan saopštila je da su 22-godišnja i 32-godišnja žena optužene da su vezale mladića i seks-igračkom silovale zatočenog muškarca i tom prilikom snimile taj "čin".

Kako prenose mediji, mlađa devojka pozvala je muškarca u stan kako bi popravio njen ajfon. On je telefon odneo sa sobom, kako bi ga popravio kod sebe. Kada je popravio uređaj i vratio se u stan, pored nje je tu bila i druga ženska osoba.

Njih dve optužile su 19-gošnjaka da je prilikom popravke oštetio ekran na ajfonu i tražile 43 evra za popravku. On je porekao da je oštetio uređaj.

"Odbio je da plati, pa su ga pretukle, vezale i silovale sa seks-igračkom", navodi se u izveštaju policije i dodaje da su snimile seksualno uznemiravanje upravo tim "problematičnim" ajfonom.

Pročitajte još - SILOVANjE ILI SAMO "LjUBAV": Tvrdi da nije napastvovao ženu preteći joj signalnim pištoljem


Zatim su mu pretile da će objaviti snimak silovanja ukoliko odbije da im plati 43 evra, odnosno 3.000 rubalja. Mladić je obećao da će im dati novac kada dođe kući, ali umesto toga, uputio se u policijsku stanicu i prijavio ih.

Kako navode lokalni mediji, a prenosi "Dejli mejl", ženama preti 10 godina robije zbog seksualnog napada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

xoxo

26.09.2019. 21:59

Znate kako, video sam mnogo muzickih spotova sa takvom tematikom i zenama u ulozi sadista, verovatno to nekog jako lozi a ove individue su odatle dobile ideje. Ma nema sta, svet napreduje ogromnim koracima.