HOROR PRIČA: Usvojili devojčicu od 6 godina, ispostavilo se da ona ima 22 i da želi da ih ubije?

Novosti online

25. 09. 2019. u 12:30

ХОРОР ПРИЧА: Усвојили девојчицу од 6 година, испоставило се да она има 22 и да жели да их убије?

Foto: Tippecanoe County Jail, Tippecanoe County Sheriff's Office

Stajala bi noću iznad nas, nismo mogli da spavamo, morali smo da sakrijemo sve oštre predmete, tvrdi Kristin Barnet
Kristin i Majkl Barnet optuženi su da su napustili devetogodišnju usvojenu ćerku u Lafajetu u Indijani i pobegli u Kanadu.


Međutim, Kristin za Dejli Mejl tvrdi da su zapravo oni žrtve te da je devojčica koju su usvojili zapravo bila 22-godišnja odrasla žena koja ih pokušava ubiti. Oni su 2010. godine usvojili devojčicu rođenu u Ukrajini imena Natalia Grejs. Tada im je rečeno da devojčica ima šest godina.


Ali, u sledećih godinu dana, tvrdi Kristin, Natalia je pokušala da je gurne na električnu ogradu, sipala joj izbeljivač u kafu te ih pokušala izbosti u snu. Kristin tvrdi da je Natalia imala rečnik odrasle osobe te da je imala i menstruaciju.


"Crtala je crteže u kojima je prikazivala kako želi ubiti porodicu i zakopati nas u dvorištu", tvrdi Kristin. "Stajala bi noću iznad nas, nismo mogli da spavamo, morali smo da sakrijemo sve oštre predmete. Kad sam je uhvatila da stavlja izbeljivač u moju kafu rekla mi je da pokušava da me otruje", ispričala je Kristine. "Mediji me žele prikazati kao zlostavljačicu deteta, ali to nije dete", tvrdi ona.


Odveli su je na pregled gde je psihijatar navodno utvrdio da je reč o osobi starijoj od 14 godina i od suda zatražio izvod iz matične knjige rođenih. Navodno je devojčica i lekaru rekla da je starija.

PROČITAJTE JOŠ: Decu iz Srbije usvajaju Amerikanci i Skandinavci!


"Doktori su kod nje dijagnostifikovali psihički poremećaj koji imaju samo odrasli ljudi, nikad nije narasla ni centimetra, iskakala je iz automobila u pokretu, razmazivala krv po ogledalima. Nije imala mlečne zube. Radila je sve što ne možete zamisliti da radi dete", tvrdi.


Sud u Indijani je 2012. godine, tvrdi Kristin, na temelju lekarskih nalaza, zaključio da je Natalia zapravo rođena 1989. godine. Ona i suprug su se tad odselili u Kanadu i ostavili Nataliju u stanu u Lafajetu.


Ali, dokumenti do kojih je došao Dejli Mejl pokazuju da je Natalia zapravo devojčica. Testiranje kome je podvrgnuta 2010. godine pokazalo je da je ona tad imala osam godina, a policija je zaključila da je bila dete kad su je napustili. Takođe, devojčica ima dvarfizam zbog čega se teže i kreće.


"Majkl Barnet je priznao da je Kristin nagovarala devojčicu da govori da je starija nego što jeste", stoji u policijskom izveštaju.


Majkl i Kristin su uhapšeni, ali su pušteni uz kauciju.


Pre ovog događaja, Kristin i Majkl bili su "roditelji za primjer", piše Dejli Mejl. Odgojili su dva dečaka od kojih je jednom s dve godine dijagnostifikovan autizam. On je već s 15 godina studirao fiziku na prestižnom sveučilištu, a s 12 je objavio prvi naučni rad.

(nezavisne.com/index.hr)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Vlada

25.09.2019. 14:10

Postoji baš ovakav film, čak mi se čini da je u njemu to "dete" iz Ukrajine. Ili je film snimljen po ovom slučaju.

Crni

25.09.2019. 20:46

Jeste postoji i film verovatno na ovu temu zove se Orphan 2009 odličan je mala (odnosno) velika devojčica je odvratna u filmu totalno...