MODEL Liziana Gutjerez (33) rizikuje da završi u severnokorejskom zatvoru nakon što je pijana ukrala vojniku kapu i pozirala razgolićena na krevetu hotelskog apartmana u Pjongjangu.

Raskošnu Brazilku prethodno su naterali da skine suknju sa natpisom “USA”, koju je nosila u javnosti. Žena vodič je, kako kaže, bila jako ljubazna i rekla joj da možda nije upoznata šta se desilo između Severne Koreje i SAD, pošto je iz Brazila.

Pročitajte još: Raketni pritisak Pjongjanga

Takođe je prekršila jasno istaknutu zabranu selfija na spomenicima bivših lidera Severne Koreje i pravilo koje brani odvojeno fotografisanje statua Kim Il Sunga i Kim Džong Ila. Naime, oni uvek moraju biti uslikani zajedno!?

Sam njen dolazak u zemlju je inače u suprotnosti sa zabranom poseta koju nameću SAD, ali pošto je rođena u Brazilu, a prebivalište joj je u Americi, zaobišla je Trampovu “rampu”.

Pročitajte još: Severna Koreja nastavlja nuklearni program

Gutjerez se usput hvalila “poduhvatom” iz voza kada je uspela da se domogne vojničke kape dok je stražar bio u toaletu. Odnela ju je u kupe i vikala “Vidite šta sam našla!”

- Bili smo u vozu oko šest sati, ja i ostatak naše grupe i pili smo tekilu, viski, pivo, sve što vam padne na pamet – kaže Brazilka.

Na bazenu nije htela da prihvati “skromniji” kupaći već se šepurila u brazilskom

Bez obzira što je namučila svoje vodiče, koji i sami rizikuju da budu oštro kažnjeni, kaže da joj nije bila namera da pokaže nepoštovanje, već da jednostavno nije bila upoznata sa pravilima.

(mirror.co.uk)