Topovi pokazali svoju vatrenu moć - u Rusiji održane velike artiljerijske vojne vežbe (VIDEO)

NovostiOnline

četvrtak, 12. 09. 2019. u 09:33

Топови показали своју ватрену моћ - у Русији одржане велике артиљеријске војне вежбе (ВИДЕО)

Foto: printskrin YouTube

Televizija „Zvezda“ objavila je video-snimak artiljerijskih gađanja na vojnim vežbama jedinica 20. gardijske združene armije Zapadnog vojnog okruga Rusije
Televizija „Zvezda“ objavila je video-snimak artiljerijskih gađanja na vojnim vežbama jedinica 20. gardijske združene armije Zapadnog vojnog okruga Rusije.

Na vežbama su učestvovali odredi modernizovane samohodne haubice „Msta SM2“ kalibra 152mm, minobacača „Sani“ kalibra 120mm, vučene haubice „Msta B“, protivtenkovskih raketnih sistema „Šturm S“ i višecevnih raketnih sistema „Tornado G“.

U manevrima koji su se držali na poligonima u Smolenskoj, Voronješkoj, Nižnjenovgorodskoj i Rjazanskoj oblasti, učestvovalo je oko 1.500 vojnika i više od 600 jedinica naoružanja i vojne tehnike.


sputniknews.com

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Mile

12.09.2019. 10:01

U Rusiji se puca vas celi dan... Samo mi nije jasno kakve to veze ima sa nama, tj. kakva je vest da neko, negde, ima artiljerijsko gsđanje...

Vilenjak

14.09.2019. 07:05

@Mile - To je naša rezervna armija. To se pokazalo i u oba svetska rata. Samo zlonamernici se pitaju, a zašto se Srbi raduju Ruskom uspehu? Vežbe sa tomahavcima i uranijumom smo gledali i osetili.