Epstajn sahranjen u neobeleženoj porodičnoj grobnici

Tanjug

petak, 23. 08. 2019. u 00:10

Епстајн сахрањен у необележеној породичној гробници
Džefri Epstajn navodno je sahranjen u neoznačenoj grobnici pored svojih roditelja
VAŠINGTON - Džefri Epstajn, američki milijarder optužen za pedofiliju i dečju prostituciju, navodno je sahranjen u neoznačenoj grobnici pored svojih roditelja, čija su imena uklonjena sa nadgrobnog spomenika kako bi se sprečio vandalizam.

Na ploči na grobnici njegovih roditelja na groblju IJ Moris na Floridi, Davidova zvezda zamenjena je praznom pločom, prenosi britanski Miror.

Veruje se da je odluka doneta kako bi se zaštitili grobovi od vandala koji su zgroženi Epstajnovim pedofilskim postupcima.

Ovaj milijarder ubio se u zatvoru 10. avgusta dok je čekao suđenje zbog tvrdnji da je vodio grupu za dečiju prostituciju.

PROČITAJTE JOŠ - KOME JE LAKNULO ZBOG SMRTI EPSTAJNA? Moćnici u paukovoj mreži oko milionera pedofila, Srbija jedno ime pamti po zlu

Epstajn, koji je uhapšen 6. jula, izjasnio se da nije kriv za optužbe za trgovinu ljudima u koju su bile uključene desetine maloletnih devojaka starosti od 14 godina, u periodu od 2002. do 2005. godine.

Prethodno je priznao podvođenje maloletnika 2008. i proveo 18 meseci u zatvoru pošto je pristao na sporazum o priznanju krivice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

"Contradictio in adijecto"

23.08.2019. 07:43

... kako bi se zaštitili grobovi od vandala koji su zgroženi Epstajnovim pedofilskim postupcima. O, tepora ! O, mores! Дакле ми, који са гнушањем и згражањем доживљавамо ове монструме, којих је пуна Америка и такав један монструмје чак био председник САД и по злу је упамћен код нас а биће, по свој прилици тако упамћен у целом свету, дакле ми смо "згрожени ВАНДАЛИ" !