Gost ubio konobara jer je dugo čekao sendvič!

Tanjug

nedelja, 18. 08. 2019. u 08:44

Гост убио конобара јер је дуго чекао сендвич!

Ilustracija

Ekipa hitne pomoći pokušala je da spase 28-godišnjeg muškarca koji je ranjen, ali je ipak preminuo na mestu događaja
PARIZ - Gost jednog lokala u Parizu ubio je konobara zbog toga što mu naručeni sendvič nije pripremljen dovoljno brzo, prenosi BBC.

Policija je saopštila da je pokrenuta istraga o ubistvu nakon što je juče došlo do incidenta u lokalu u predgrađu Pariza. Osumnjiceni je nakon ubistva pobegao i još uvek nije pronađen.

Ekipa hitne pomoći pokušala je da spase 28-godišnjeg muškarca koji je ranjen, ali je ipak preminuo na mestu događaja. Njegove kolege su rekle da je gost izgubio kontrolu u restoranu brze hrane zbog toga što je dugo čekao naručeni sendvič. Zločin je šokirao lokalne stanovnike.

"Ovo je tužno, bio je to miran restoran bez ikakvih problema. Otvoren je pre nekoliko meseci", rekla je jedna žena francuskim medijima, prenosi portal Klix.ba.

Stanovnici su zabrinuti zbog rasta stope kriminala u njihovoj okolini gde ima sve više dilera i pijanaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Pera Rogonja

18.08.2019. 10:19

Postoje norme ponasanja i sve vise ce stradati bahati radnici (konobari,taksisti,med.sestre i td).Ko god od radnika trazi kavgu neka se razmisli da li je ispravno njegovo ponasanje.A to bio je miran,dobar,vredan okacite macku o rep.

kos.kamenica live!

18.08.2019. 10:49

i moja zena radi u restoranu brze hrane.neznam sta da kazem osim: daleko bilo.

Gavrilo

18.08.2019. 12:09

@kos.kamenica live! - Ne "Daleko bilo" nego Nikom ne bilo! Jer,kad kazemo "Daleko bilo" kao da zelimo da se desi nekome ko je daleko od nas,a ovakve stvari nikom nek se ne dese!

Ganedra

18.08.2019. 12:31

Pa dobro gosn Rogonjo, koliko Vama treba da Vas neko iznervira od radnika da biste ga ubili nozem? Po Vasem komentaru ne mnogo...?