Klinton bio na ostrvu orgija?

D. Savić

petak, 16. 08. 2019. u 21:36

Клинтон био на острву оргија?

Foto AP

Donald Tramp postavlja pitanja o vezama bivšeg predsednika sa Epstajnom. Bil je često leteo avionom "Lolita ekspres"

BIVŠI šef Bele kuće Bil Klinton i njegova supruga Hilari poslednjih deceniji bili su česti akteri teorija zavere koje su ih povezivale sa nekim smrtima u Americi, ali sada su takve insinuacije prvi put stigle i iz Bele kuće.

Pročitajte još: OTKRIĆE U VILI DžEFRIJA EPSTAJNA: Slika Bila Klintona u haljini Monike Levinski

Predsednik Donald Tramp je, kad su ga novinari pitali o eventualnoj umešanosti njegovog prethodnika u još nerasvetljenu smrt njujorškog milijardera Džefrija Epstajna u ćeliji na Menhetnu, dok je čekao optužnicu za seksualno iskorišćavanje maloletnica, rekao da "nema pojma". Ali, Tramp, koji je inače i sam poznavao Epstajna, ujedno je postavio "zadatak" reporterima.

- Znam da je Klinton leteo Epstajnovim privatnim avionom 27 puta, a on kaže da je leteo četiri puta. No, kada su proverili red letenja pokazalo se da je leteo 27 ili 28 puta. Dakle, zašto je rekao "četiri puta"? - zapitao je Tramp.

Pročitajte još: KOME JE LAKNULO ZBOG SMRTI EPSTAJNA? Moćnici u paukovoj mreži oko milionera pedofila, Srbija jedno ime pamti po zlu

Klintonov kabinet je saopštio da se bivši predsednik nije najmanje deset godina video sa milijarderom, koji je veze s moćnicima "učvršćivao" organizujući na svom privatnom ostrvu orgije sa maloletnicama. Klintonov portparol tvrdi da "Klinton nikada nije bio na Malom Sent Džejms ostrvu". Ali, Tramp je i dalje sumnjičav.

- Pitanje koje treba da postavite glasi: Da li je Bil Klinton odlazio na ostrvo? Jer, Epstajn je posedovao ostrvo koje nije bilo dobro mesto, koliko shvatam. Ja nikada nisam bio tamo. Dakle, da li je Bil Klinton išao na ostrvo? Ako to otkrijete, saznaćete mnogo toga - rekao je Tramp novinarima.

Poznato je da veze Klintona sa Epstajnom datiraju od 1995. godine, kad se borio za drugi mandat u Beloj kući. Epstajn je učestvovao na donatorskim večerama za Klintona, a tokom Bilovog drugog mandata, bio je izdašni donator demokrata, ali i kampanje Hilari Klinton za Senat. A u njegovoj njujorškoj vili otkriveno je i ulje na platnu koje prikazuje Bila Klintona u plavoj haljinici i crvenim cipelama na štiklu u Ovalnom kabinetu.

Otkako je Klinton napustio Belu kuću postao je čest gost na letovima Epstajnovim avionom koga su zvali "Lolita ekspres". Klinton je tim avionom leteo na mnoga mesta, ali među njima, zasada, nije zabeležen i njegov let na "ostrvo orgija".

POTERA ZA "MADAM KUĆE"

VELIKA potraga u SAD je počela za Gizlejn Maksvel (58), glavnom Epstajnovom saradnicom u "privođenju" maloletnica, koje su je zvale "madam kuće". Maksvelova (na slici) je negirala tvrdnje Virdžinije Roberts Gifr da su je ona i Epstajn pripremali sa seks sa britanskim princom Endrjuom. Zasada nije optužena, ali nakon pojave niza dokumenata u tužbi Gifrove koji Maksvelovu povezuju sa "seks robljem", istraga se fokusira na nju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Миро Марковић

17.08.2019. 06:57

Дај Боже да овом брачну пар једнога дана суд Бог, јер они су изнад свих људских закона на овој Земљи. А због њих је поубијано неколико милиона дуса широм света. Од џаболебароша су псотали мултимилионмре а никада нису ништа радили осим сто су лагали, варали, убијали, разари мале државе и отимали онима који нису имали војне снаге да им се одупру. Али свака сила за време бива. Свима па њима ће једнога дана да Бог суди по Њеоговј правди.

Рашо

17.08.2019. 15:04

Све је казано и све је јасно. Питање да ли ће бити суђен и осуђен не треба постављати. Неће, на жалост, као што неће одговарати ни за једну од десетину милиона жртава широм света које су Американци и савезници побили у претходним годинама!