DRAMA NA SITONIJI: Eksplodirao gliser pun Srba! Devojčica ispala u vodu! (VIDEO)

Novosti online

28. 07. 2019. u 21:26

ДРАМА НА СИТОНИЈИ: Експлодирао глисер пун Срба! Девојчица испала у воду! (ВИДЕО)
Srpska porodica preživela je pravu dramu dok je boravila u Sitoniji, na Halkidikiju u Grčkoj.
Srpska porodica preživela je pravu dramu dok je boravila u Sitoniji, na Halkidikiju u Grčkoj.

Kako prenose grčki mediji, gliser u kojem je bila petočlana porodica iz Srbije zapalio se u nedelju ujutru tokom vožnje. Navodno je iz za sada nepoznatih razloga došlo do eksplozije, nakon čega je krenuo požar.

Kako navode očevici, jedna devojčica je ispala sa glisera od jačine eksplozije, a pojedini mediji navode da je majka sa još dve maloletne devojčice skočila u vodu, dok je otac, zajedno sa instruktorom ostao na gliseru kako bi ga dovezli do obale.

Drama se odvijala nedaleko od plaže koja je bila puna kupačima, a gliser je kako navode grčki mediji izgoreo u potpunosti.Srpska porodica je, prema navodima lokalnih medija, prevezena u najbližu bolnicu, međutim lekari su odlučili da jednu od devojčica prebace u solunsku bolnicu.

Obalska straža Grčke ispituje uzroke eksplozije i požara na brodu sa srpskom zastavom.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

Luiggi

28.07.2019. 21:56

Devojčica ispala jer ju je pogodio plastičan deo koji je prvo leteo u vis pa na nju imala je još i malo sreće jer je imala gume na mišiće a i brzo su reagovali spasioci sa plaže i čamac koji je bio u blizini

Pera Detlić

29.07.2019. 06:32

halo ljudi,kakve su ovo bljuvotine od komentara,jeste li vi pri pameti???sram da vas bude.želim vam da isto to što se njima dogodilo pa da vidimo onaa vaše komentare

Zoran

29.07.2019. 06:39

Koliko jadni morate biti da bi ostavljali ovako glupe i jadne komentare. Idi te radite nešto u tim vašim jadnim životima i napravite ih sebi boljim.

SaleA

29.07.2019. 06:43

Nikad mi nece biti jasno sta to ljudi vide u moru?Naredjaju se k’o sardine po plazama i kao ceo dan se nesto kupaju i suncaju, i to kao nesto “ekstra”

Pera

29.07.2019. 09:34

@S JUGA - Plovidba nema veze sa nacijom a posebno nesreća kao ova. Naime nije nesreću izazvao Srbin upravljajući gliserom već nedovoljno tehnički pregledan i obezbeđen isti. Znači, negde je verovatno bilo staro dotrajalo crevo za dovod goriva, koje je puklo ili naprslo a i strujni kabeli oštećenih izolacija, neispravni i td. A uza sve to može biti da je neko od putnika upalio cigaretu u sl. pa eto ti požara. A zato u gliseru moraju imati i adekvatne protivpožarne aparate a ne dečje igračke.

Anti

29.07.2019. 07:22

Sada će opet ko i posle onih 8 mrtvih u Grčkoj da se i posle ove nesreće tera ludačka medijska propaganda o skupoj RH i CG samo da se i dalje ide u Grčku da se gine?

теоретичар

30.07.2019. 19:39

@Anti - У праву си. Свеједно где људи страдају па онда ипак боље у Хрватској јер је ближе а и навикли смо.