PODELILA NEMAČKU: Evo šta Nemci misle o drhtavici Angele Merkel

Beta

subota, 13. 07. 2019. u 18:55

ПОДЕЛИЛА НЕМАЧКУ: Ево шта Немци мисле о дрхтавици Ангеле Меркел

Angela Merkel ,AP Photo

Kancelarka koja će 17. jula napuniti 65 godina, a na vlasti je 14 godina, izazvala je zabrinutost poslednjih nedelja jer ju je drhtavica triput uhvatila na protokolarnim svečanostima
Većina Nemaca - 59 odsto, smatra da niz drhtavica koje je u poslednje vreme imala kancelarka Angela Merkel njena "privatna stvar", objavljeno je danas posle ankete.

Suprotno smatra 34 odsto ispitanika, ističući da informacija o zdravlju šefice vlade jeste od javnog interesa, navodi agencija Sivej.

Kancelarka koja će 17. jula napuniti 65 godina, a na vlasti je 14 godina, izazvala je zabrinutost poslednjih nedelja jer ju je drhtavica triput uhvatila na protokolarnim svečanostima.

Angelu Merkel je u sredu, 10. jula, ponovo uhvatila drhtavica tokom dočeka premijera Finske Antija Rinea, a u sledećoj cermonijalnoj prilici je sedela iako protokol nalaže da treba da stoji.

Pročitajte još - CDU cenzuriše stanje Merkelove

Potom je rekla da je drhtavica njena "psihosomatska reakcija", posledica zabrinutosti zbog prve drhtavice pre mesec dana.

Po navodima lista "Bild", kancelarka je imala detaljni lekarski pregled posle prvog slučaja kada je rekla da joj je pozlilo jer je bila vrućina, a da se dobro osećala posle tri čaše vode.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

PRE INTRONACIJE HIMNE TREBA DA "SLJOKNE" JEDNU SLJIVKU, KAO STO JE CINIO JELJCIN, KOJI JE UJEDNO I DIRIGOVAO ORKESTROM

13.07.2019. 19:10

Mozda drhti sto Srbija nece da prizna Kosovo?

Dragana

14.07.2019. 17:01

Ah ta prokleta vlast, ni bolest ni bilo šta nemoze da umanji slast vladavine.