Ivanka Tramp odbila posao u Svetskoj banci

Tanjug

četvrtak, 18. 04. 2019. u 23:46

Иванка Трамп одбила посао у Светској банци

AP Photo / Ivanka Tramp

Donald Tramp nedavno je izjavio za magazin "Atlantik" da je svojoj ćerki ponudio posao u Svetskoj banci, jer je, kako je rekao, "dobra s brojevima"
Ivanka Tramp, viša savetnica svog oca, američkog predsednika Donalda trampa, odbila je posao u Svetskoj banci, jer je zadovoljna sadašnjom ulogom koju ima u administraciji.

Donald Tramp nedavno je izjavio za magazin "Atlantik" da je svojoj ćerki ponudio posao u Svetskoj banci, jer je, kako je rekao, "dobra s brojevima", prenosi AP.

Pročitajte još:
Ivanka Tramp u Africi, za ekonomsko jačanje žena

Ivanka je bila angažovana u procesu izbora kandidata za predsednika Svetske banke, za kojeg je izabran Dejvid Malpas, a za koga je ocenila da će on "odraditi dobar posao".

Upitana da li namerava da se kandiduje za predsednika SAD, ona je izjavila da ne vidi sebe na toj funkciji u budućnosti.

Trenutno se nalazi u Africi kako bi promovisala inicijativu za globalni razvoj i prosperitet žena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

alex miles

19.04.2019. 04:43

Ha, kako pa ne napravi gresku te ponudi taj posao Maji Gojkovic koja je isto tako "dobra" sa brojevima. U svoj dzep naravno !

Goran

19.04.2019. 10:32

Tibet moda traži krojače uz malo vežbe i neplaćenih pripravnički rada možda bude od nje nesto. Znam da nije po zakonu ali i predsednik bi mogao da urgira za ćerku svog kolege pa zaboga on je te firme i doveo ovde...