Studentkinja koja je pretila školama u Koloradu pronađena mrtva

Tanjug

sreda, 17. 04. 2019. u 19:59

Студенткиња која је претила школама у Колораду пронађена мртва

Foto: AP

Studentkinja sa Floride, za koju se verovalo da je bila naoružana i "opsednuta" masakrom u srednjoj školi Kolumbajn iz 1999.godine, pronađena je mrtva u Koloradu

Studentkinja sa Floride, za koju se verovalo da je bila naoružana i "opsednuta" masakrom u srednjoj školi Kolumbajn iz 1999.godine, pronađena je mrtva u Koloradu, prenosi Si-en-en.


Sol Pais (18) je sa Floride otputovala u Kolorado uoči 20. godišnjice tog masakra doputovala u Kolorado i usput kupila sačmaricu i municiju.


Pais je pronađena mrtva u okrugu Klir Krik u Koloradu, koji je oko 64 kilometra udaljen od Kolumbajna. Si-en-en prenosi da je već bila mrtva kada je policija pronašla.

PROČITAJTE JOŠ: Pucnjava na Univerzitetu u Americi:Ubijene dve osobe u studentskom domu; Osumnjičen 19-godišnjak


Američki Federalni istražni biro (FBI) je saopštio ranije na Tviteru da više ne postoji potencijalna pretnja školama u Koloradu i da postoji "istražna aktivnost" na području države Kolorado u oblasti planinine Evans a u vezi sa osumnjičenom.


Vlasti su ranije saopštile da su ih pretnje Sol Pajs da će na 20-godišnjicu od pucnjave u srednjoj školi Kolumbajn biti izveden novi napad primorale da obustave nastavu u školi Kolumbajn, ali i u još 20 javnih škola u Denveru.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije