DEVOJKE KOJE MARŠIRAJU  I POD VODOM: Nela i Jelena su prve žene ronioci u vojsci Srbije (FOTO)

DEVOJKE KOJE MARŠIRAJU I POD VODOM: Nela i Jelena su prve žene ronioci u vojsci Srbije (FOTO)

VOJSKA Srbije u svom sastavu odnedavno ima prve žene ronioce! Oficirke Rečne flotile, poručnik Nela Popović (26), koja je i lekar u toj jedinici stacioniranoj u Novom Sadu, i potporučnik Jelena Paunović (24), uspešno su savladale izuzetno naporan i zahtevan kurs ronjenja, čime su ostvarile deo svojih snova i profesionalnih planova, potvrdivši ponovo da za dame u našoj vojsci nema nesavladivih prepreka.

24. 10. 2020. u 12:00

MIRDITA ZA AGINU KUĆU

MIRDITA ZA "AGINU KUĆU"

GOTOVO istovetnim javnim saopštenjem na svojim zvaničnim sajtovima, Javni servis RTS i TV stanica N1, pozvale su na "jedinstveni kulturni događaj" - "Mirdita - dobar dan" od 22. do 23. oktobra u Beogradu, u Centru za kulturnu dekontaminaciju, gde će se, kao i ranijih godina, "predstaviti kosovska društvena i kulturna scena".

24. 10. 2020. u 11:05

POMOZIMO HRABROM MLADIĆU U BORBI ZA ŽIVOT: Aleksi je potrebno još krvi

POMOZIMO HRABROM MLADIĆU U BORBI ZA ŽIVOT: Aleksi je potrebno još krvi

BROJNI humani Zrenjaninci, ali i ljudi iz drugih gradova Srbije, javili su nam se sa informacijom, da su kontaktirali odeljenje transfuziologije, Vojnomedicinske akademije u Beogradu i dobili informaciju, da za narednih desetak dana ima dovoljno zaliha krvi retke, AB negativne grupe, za dvadesetšestogodišnjeg Zrenjaninca Aleksu Dragaša, vojnika i sportistu, koji vodi mukotrpnu bitku sa opakim kancerom, ali da budu pripravni i da će krv u narednim nedeljama ponovo biti potrebna.

24. 10. 2020. u 09:28 >> 09:55