IŽIVLjAVANjE NAD ZAPOSLENIMA: Terali ih da piju urin i jedu bubašvabe za kaznu (VIDEO)

Novosti Online

08. 11. 2018. u 21:15

ИЖИВЉАВАЊЕ НАД ЗАПОСЛЕНИМА: Терали их да пију урин и једу бубашвабе за казну (ВИДЕО)

Foto: Youtube screenshot

Užasni prizori ponižavanja radnika snimljeni su u kineskom gradu Zunji, da bi se munjevito proširili društvenim mrežama tokom ove nedelje

MENADžERI kineske prodavnice za kućnu opremu u zatvoru su zbog okrutnog kažnjavanja zaposlenih, koje su bičevali, terali da jedu bubašvabe i piju urin kada ne bi prodali dovoljno robe.

Pročitajte još: ŠEF IZ PAKLA: Naterao radnike da polugoli trče gradom, nisu se ni bunili (VIDEO)

Užasni prizori ponižavanja radnika snimljeni su u gradu Zunji, da bi se munjevito proširili društvenim mrežama tokom ove nedelje.

Navodno su se pojavili i odlomci interne komunikacije u kojima se za neuspeh da se ispune mesečne kvote predlaže da šefovi timova pojedu po tri bubašvabe za svaku propalu prodaju.


Pročitajte još:Bolesnoj radnici ipak otkaz u "Juri"


Ovo nisu jedine “kreativne” kazne koje su predviđene. Naime zaposleni su morali da piju i vodu iz toaleta i sirće, dok su neki navodno prodavali uločke i kondome na ulici.

Dvojici menadžera određen je pritvor od 10 dana, a trećem od pet dana.

Mnogi na društvenim mrežama se pitaju zato se radnici nisu pobunili, dok lokalni portal navodi da su im dugovali platu za dva meseca i da nisu hteli da daju otkaz dok ne dobiju novac. Takođe se sumnja da im je firma pretila drastičnim smanjenjem otpremnina u slučaju da odu.

(rt.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Golub

08.11.2018. 22:06

dobro, ne teraju baš ljude na takve gadosti, ali znate li kako se ponašaju vd gen. direktora u našim janim preduzećima.

Bata Žvaka

09.11.2018. 09:42

Upućeni tvrde da pečeni insekti (i bubašvabe) imaju dobar ukus i da su puni proteina. Takodje, da je pijenje sopstvenog urina (šro je praktikovao i Gandi) dobro za čišćenje organizma.