JEZIVO: Angažovao prostitutku, a na vratima se pojavila njegova ćerka

Novosti online

07. 09. 2018. u 19:00

Jedan čovek je angažovao prostitutku kako bi zajedno proveli noć u iznajmljenoj hotelskoj sobi. Međutim kada se ona pojavila usledeo je šok, za oboje

ЈЕЗИВО: Ангажовао проститутку, а на вратима се појавила његова ћерка

Depositphotos

Jedan čovek je angažovao prostitutku kako bi zajedno proveli noć u iznajmljenoj hotelskoj sobi. Međutim kada se ona pojavila usledeo je šok, za oboje. Naime, kada je otvorio vrata, nesrećni čovek je ugledao svoju ćerku.


Titus Nkube, otac troje dece, pao je na pod od šoka, a njegova 20-godišnja ćerka je pobegla iz hotela u suzama.

Nkube, iz Bulavaja u Zimbabveu, rekao je da je imao probleme u braku i da se zbog toga odlučio da iznajmi sobu u lokalnom hotelu, a zatim pozove prostitutku.- Žao mi je što sam to učinio. Razgovarao sam sa suprugom i ćerkom. Izvinio sam se zbog mojih postupaka jer sam samo želeo da ponovo imam svoju porodicu. Moja ćerka je prestala da radi ono što je radila i vraća se u školu sledeće godine. Moji bračni problemi nisu gotovi, ali sada imamo savetnika koji nam pomaže da prođemo kroz najteži period našeg žiovta – rekao je Nkube.


NJegova supruga je u početku bila veoma ljuta, ali je posle odlučila da mu da drugu šansu.


- Da nije bilo moje deca, mogla sam odavno da se razvedem. Ipak, zbog trauma koje deca doživljavaju tokom razvoda, odlučila sam da ostanem – rekla je Nkubeova supruga Rozmeri.


(mirror.co.uk)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

only fools and horses

07.09.2018. 19:49

Ништа ту није језиво. Свака од тих посрнулих жена је нечија ћерка.

Ivan Zgrozeni

08.09.2018. 07:19

@only fools and horses - Svaka posrnula zena ima posrnule roditelje. Nadam se da ce sada supruga da mu pored nove sanse da i ono sto je morao da trazi na strani.

Dragan

14.12.2018. 03:32

A nijedan komentar o tome da ce ipak sve to da krene na bolje. Bar tako izgleda. Uz dosta dobre volje, svi akteri ove price ce imati koristi, i sanse da im bude bolje u buducnosti.

Vidi vidi

31.12.2018. 23:42

Solidarišete se sa tipom koji ima pare za prostitutke, a ne za porodicu. Da je brinuo više o ćerki, ne bi otišla tim putem. Svi krive suprugu, a niko ovog gmizavca.