JEDNA majka (48) u Nemačkoj, Berin T. i njen partner Kristijan L. (39) našli su se u zatvoru pošto su njenog devetogodišnjeg sina "na tacni" nudili pedofilima posredstvom interneta. Istražitelji su izjavili da je u pitanju najjeziviji slučaj zlostavljanja deteta koji su ikada videli. Sve se događalo unutar jednog pedofilskog kružoka u gradu Štaufenu, nadomak Frajburga.

Sud na jugozapadu Nemačke u utorak je je doneo presudu kojom se ova žena osuđuje na 14,5 godina robije, jer je za onlajn prostituciju svog sina inkasirala novac. Njen partner je dobio uslovnu kaznu od 13,5 godina. Oboje su priznali ne samo da su podvodili dečaka brojnim mušterijama nego i da su ga lično zlostavljali.

Pročitajte još - UŽAS U GRČKOJ: Bebu staru samo četiri dana hteli da prodaju za 18.000 evra

Sud tvrdi da su majka i njen partner dopuštali mnoštvu stranaca i lokalaca koje su nalazili u okolini da zlostavljaju devetogodišnjaka tokom dve godine, u zamenu za hiljade evra. Video-snimci ovih zločina objavljeni su na internetu, a pojedini pokazuju dečaka vezanog i sa maskom na licu.

Pored ovog para, uhapšeno je još osmoro ljudi, a tri Nemca, jedan Švajcarac i jedan španski državljanin osuđeni su na kazne robije od osam do deset godina.