PROTIV „VULGARNOG PROIZVODA SA ZAPADA“: Pakistanskim medijima zabranjeno da promovišu Dan zaljubljenih

Tanjug

08. 02. 2018. u 17:31

ПРОТИВ „ВУЛГАРНОГ ПРОИЗВОДА СА ЗАПАДА“: Пакистанским медијима забрањено да промовишу Дан заљубљених

Foto Tanjug,AP Photo

Uprava za regulaciju medija u Pakistanu je na osnovu sudske odluke zabranila svim štampanim medijima kao i televizijskim i radio stanicama u zemlji da promovišu Dan zaljubljenih
Uprava za regulaciju medija u Pakistanu je na osnovu sudske odluke zabranila svim štampanim medijima kao i televizijskim i radio stanicama u zemlji da promovišu Dan zaljubljenih.


Prošle godine sud je zabranio proslavu Dana zaljubljenih, 14. februara, jer je, kako je obrazložio, protiv islama i promoviše zapadnu kulturu, prenela je agencija AP.


PROČITAJTE JOŠ: Megan Foks kreirala donje rublje za Dan zaljubljenih

Medijski zvaničnici potvrdili su da su dobili takvu naredbu.

Pakistanski islamisti i desničarske partije, inače, smatraju da je Dan zaljubljenih vulgarni proizvod sa zapada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Boris djokic

08.02.2018. 17:49

Pametni ljudi. Dokle god pustis ljude da rade sta hoce oni ne staju i to sigurno vodi u haos. Nekako treba odrzati zdrav razum, jer ako to izgibimo onda nam nema nazad. Mozda dan zaljibljenih nije bas neki primer za ponos ali priznacete svi, to se pretvorilo u kupovinu poklona devojci i klasicnu potrosnju. Vec imamo 8 Mart koji je mnogo lepsi. Da me neko ne razume pogresno, ljubav treba pokazivati svaki dan, a pokloni nisu ljubav

Анти Антифа

08.02.2018. 17:50

Подршка.То треба увести и у Србију.Захваљујући Западу,пре свега САД у Србији се промовише чист сатанизам тј.Ноћ вештица а од Божића је направљена спрдња

Miske

08.02.2018. 18:42

Svaka cast treba i kod nas zabraniti te njihove gluposti koje sluze samo u komercijalnu svrhu i kapitalisticku.

MiRa

08.02.2018. 19:00

Pametno. I u Srbiji bi trebalo ili zabraniti ili se odlučiti šta praznovati a ne sve po redu i jednom i drugom kalendaru. Ili - ili.

Rade

09.02.2018. 07:38

Ako nas na silu uteraju u EU, ja sa kompletnom porodicom prelazim u Islam. Sa njima nema zezanja kao sa nama pravoslavnim.

libra7

09.02.2018. 11:37

Svaka im čast!!!A ne kao nas jeftini narod, počelo se sa morbidnim proslavama Noći veštica (satanistički čin), Baby shower (koji je tek nebuloza proslavljati dete koje se još nije ni rodilo), više nego glupav Dan zaljubljenih itd..a sve servirano sa Zapada isključivo sa svrhom podsticanja potrošačkog mentaliteta, a naše budale kao omađijane, počev od poznatih ličnosti...UŽAS!!!