INDIJAC Radžeš Maru (32) poginuo je kada ga je usisao uređaj za magnetnu rezonancu tokom posete pacijentkinji u jednoj bombajskoj bolnici, prenosi Mirror.

Nesrećnog prodavca je privukao snažan magnet kada je doneo metalnu bocu sa kiseonikom svekrvi njegove sestre, koja je sobi sa ovim aparatom čekala pregled. On nije na vreme pustio kanister, koji je prilikom udarca počeo da curi, pa mu je ruka ostala priklještena u komori.

Pročitajte još: JEZIVA SMRT: Lift presekao majku na nosilima odmah posle porođaja


Obdukcija je pokazala da je smrt usledila nakon samo dva minuta zbog gomilanja vazduha između pluća i tkiva koje vezuje grudni koš, što je obično posledica probijanja plućnog krila.

Trojica zaposlenih u bolnici su uhapšena zbog sumnje da su počinili ubistvo ih nehata, zaboravljajući da isključe mašinu, a snimci bezbednosnih kamera su predati policiji.

Pročitajte još: SMRT UŽIVO: Misica i njena drugarica pijane se snimale dok su vozile auto i poginule


Žena kojoj je Maru išao u posetu primljena je na lečenje zbog virusnog oboljenja, a umesto pregleda prisustvovala je jezivoj tragediji.

- Bio je prosto usisan. Ruka mu je ostala zaglavljena, telo mu je oteklo i nije mogao da govori, opisuje strašan prizor Hariš Solanki.