SMRT UŽIVO: Iznenađenje na venčanju odnelo četiri mlada života i nerođenu bebu (VIDEO)

M.I./ NovostiOnline

četvrtak, 06. 07. 2017. u 20:15

СМРТ УЖИВО: Изненађење на венчању однело четири млада живота и нерођену бебу (ВИДЕО)

Print screen youtube

Let na venčanje koje inače traje 15 minuta, završio se neverovatnom tragedijom kada je u padu helikoptera poginula nevesta, njen brat, pilot i devojka koja je radila kao fotograf, a koja je bila u šestom mesecu trudnoće

Tragični video koji kruži internetom prikazuje dramu u kokpitu helikoptera koji se srušio dok je nevesta letela na sopstveno venčanje. Nesreća se dogodila na periferiji Sao Paula u Brazilu.

Putovanje
koje bi obično trajalo samo 15 minuta, završilo se neverovatnom tragedijom. Rozemeri do Naskimento Silva je poginula u nesreći zajedno sa svojim bratom, pilotom i devojkom koja je radila kao fotograf, a koja je bila u šestom mesecu trudnoće.

Devojka je planirala da iznenadi svog verenika Udirlija Damaskena, koji ju je čekao ispred oltara. Nažalost, helikopter se srušio samo kilometar od mesta gde je venčanje trebalo da se održi.

Kako prenosi Miror, mladoženja i 300 zvanica nisu znali da je Rozemeri planirala spektakularan dolazak na venčanje.


Policija još pokušava da utvrdi šta je izazvalo tragediju. Za sada se kao najverovatniji uzrok navodi udarac u drvo usled loše vidljivosti zbog kiše, magle i oblaka.

Nacionalna agencija za civilno vazduhoplovstvo
Brazila naznačila je da je helikopter imao dozvolu za letenje do 1. februara 2017. godine sa kapacitetom od tri osobe i pilotom.

Komentari (2)

bambi

06.07.2017. 22:53

Po ovakvoj magli,gde se ni prst pred okom ne vidi,ne bi posao ni kolima a kamoli helikopterom.